פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים אני רוצה להשים טאנדר בלייד של TT 78 CFM במקום מה שיש לי עכשיו, לחתוך ולהתאים.. מה אתם אומרים.. (במקום הירוק)
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים לדעתי זה לא ישנה הרבה.. המאוורר עצמו יותר טוב ואיכותי(TT)... אבל זה לא ישפיע אל הטמפ'..
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים אצלי במארז יש 2 מאוררים 80 מ"מ קדמיים אבל משהו שם במיקום שלהם עיצבן אותי אז קניתי 120 מ"מ טנדרבלייד של TT..אם אתה רוצה תחכה שתהיה לי מצלמה תיראה את ההתאמה שאני עשיתי אולי אני אתן לך רעיונות..זה עוד לא מורכב אבל המתאם מוכן.. רק צריך להוריד איזה חתיכה מהמארז, לקדוח 4 חורים ולשים אותו..
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים אני רוצה להשים טאנדר בלייד של TT 78 CFM במקום מה שיש לי עכשיו, לחתוך ולהתאים.. מה אתם אומרים.. (במקום הירוק) לא יישנה בכלום... :-X
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים מחבר בטח שישנה, תחשבו על זה.. מקדימה יש המון מאיפה לשאוב, המאורר עם 78 CFM שזה המון! במארז מידי, סגור בטח שזה ישפיע, פלוס אני צריך הרבה אויר בשביל לקרר את הכרטיס מסך ובקרוב יהיה ביג טייפון שגם לו יהיה אויר, את שאר המאוררים אני משאיר איך שהם...
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים אורור יהיה יעיל.. אבל תסדר את הכבלים שלך.. אמנם הם מוסלבים ויפים אבל הם יושבים באמצע המארז =\ תעביר את כל אלה שאתה יכול למאחורי הלוח ואז גם למאורר העליון תהיה השפעה.. במיוחד אם אתה הולך לעבור לקירור אוויר.. בהצלחה
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים אחי אם יהיה לך ביגטייפון הייתי ממליץ שתעשה בדלת המארז(או על הפרספקט) מין חורים קטנים שדרקם תיהיה זרימה חופשית וישכנס קצת אוויר טרי למארז.ובכמה אתה מוכר את הבלוק?
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים מחבר בטח שאני משתמש בו, אבל אני רוצה להחליף אותו, אני מוכר את כל המערכת ב 250 מי שמעוניין בפרטי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.