פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP מה אתם אומרים ? לשים זלמן או TT
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים האמת שאין פה...תנסה לבדוק דרך המאפייני תצוגה בדריברים של NVIDIA ותרשום לנו פה..איזה מעבד יש לך? הוא חםםםם בטרוף אפשר לטגן עליו צ'יפס...
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים חחחח באמת המעבד שלך רותח אש הוא יכול לשמש כפלטה לשבת ודרך מאפייני תצוגה הכי טוב כי התמונה שנתת לא רואים מה הטמפרטורה אחי בהצלחה :xyxthumbs:
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים כמה ספאם!אתם לא מודעים לזה שאוורסט זה לא תוכנה אמינה?בקשר לטמפ' של המעבד אתה יכול לבדוק בביוס,בקשר לטמפ' של הכרטיס מסך כמו שאמרו בדרייברים
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים ושכחת לציין , שאם הוא גם לא רואה בדרייברים את המעלות של הכרטיס מסך , אז אין לו חיישן .
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים מחבר איפה המאפיינים ?שולחן עבודה-לחצן ימני-הגדרות-מתקדם-GeForce 6600GTאו שזה לא שם ?כי לא מצאתי ת'מעלותבקשר למעבד יש ליAMD SEMPRON PROCESSOR 2800+ MMX 3DNOW ~1.6GHZאיך אני יכול לבדוק את המעלות ?אני לא יודע איך נכנסים לביוס ?
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר בבקשה אחים שליאמרתם שהמעבד שלי רותח (או שה-everest מזייפת !!!)אני חייב לבדוק ת'טמפרטורהאיך עושים את זה (בביוס ובדריברים)
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מניסיון שלי היא דווקא לא מזייפת ונותנת לי בדיוק את אותם הטמפ שכתובות לי בביוס או בדרייבר של הכרטיס מסך..בקשר לבדיקה של הכרטיס מסך אז לך PROPERTIES ומשם לSETTINGS וADVANCED כנס לכרטיס מסך במקרה שלך 6600GT ושם יש משהו שנקרא TEMPERATURE SETTINGS ושם יהיה כתוב לך..מקווה שעזרתי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.