עבור לתוכן

VMOD ל6600GT

Featured Replies

פורסם

בעקבות בקשה של אחד מחברי הפורום אני מעלה מדריך קצר לVMOD ל6600GT

לפני שאני יתחיל אני חייב לציין שמי שעושה את המוד מעבד באופן מיידי את האחריות על הכרטיס

ומי שלא יודע להלחים טוב ממש לא כדאי לו לעשות את המוד שכן רחיבים רבים מעוד רגישים לחום

וההלחמות קטנות מאוד מה שאומר שהלחמה לא זהירה עלולה לגרום לקצר ולהרוס את הכרטיס

כדי למדוד את המתח לליבה השתמשו ברב מודד כדי למדוד מתחDC הצמידו את החוט האדום של הרב מודד לפין שמוקף באדום ואת החוט השחור לפין שמוקף בשחור

המתח במנוחה אמור להיות בסביבות 1.3V ולאחר מכן במעמץ להגיע ל1.45V

הג'וק שמסומן בכחול אחראי על המתח לליבה ככה שלאחר שהמוד נעשה חובה לשים עליו קירור  (סינק של זכרונות) אחרת הוא ישרף

לאחר שנמדדו המתחים ניתן לגשת למוד עצמו שהוא הלחמת נגד משתנה של 10K OHM לכל אחד מרגלי הנגד שמסומן בירוק את הנגד רצויי מעוד

להלחים עם חוטים ארוכים ובהפעלה הראשונה לשים אותו על מקסימום ההתנגדות לאחר מכן תוך כדי  מדידה תמידית של המתח לליבה להקטין את ההתנגדות ובכך להעלות את המתח

חשוב לזכור לעולם לא לעבור מתח של 1.75V שכן בכרטיסים האלה יש הגנה והם נכבים ב1.8V (המתחים המדוברים הם במעמץ)

ראיתי אנשים שהלחימו חוטים לפינים שבעזרתם מודדים את המתח וחיברו בקצה חיבור מולקס ככה שיהיה ניתן בקלות לדחוף לתוך החיבור את

החיבורים של הרב מודד ולהשגיח באופן קבוע על המתח

[attachment deleted by admin]

פורסם
ראיתי אנשים שהלחימו חוטים לפינים שבעזרתם מודדים את המתח וחיברו בקצה חיבור מולקס

לא שצריך את המלוקס לדעתי אפשר פשוט ללפף את החוט על ה"מחט" הזאת של המד זרם....

עוד שאלה למען ייעול הוולטמוד תגיד בגלל שהנקודות ההלחמה כל כך קרובות אפשר לפני שמלחמים את הנקודם הראשונה לשים איזלוברנד על הנקודה השניה ככה שגם אם חס ושלם קצת ינזול זה לא יקצר???

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה, תוסיף שאתה לא אחראי על נזק...

פורסם

סליחה על הבורות אבל במה עוזר הוולטמוד?

תודה

פורסם

נוצן יותר מתח לכרטיס ואז אפשר להגיע ל OC גבוהה יותר..

פורסם

אהה... תודה. אבל אז גם החום של הכרטיס עולה נכון?

מה שמצריך קירור מאוד חזק!

או קיי תודה!

נ.ב פשוט גם לי יש 6600GT של POINT OF VIEW (יש ביקורת עליו באתר) אז סתם התעניינתי!

פורסם

נכון, הטמפ' עולה, אני אישית לא הייתי ממליץ על זה משום שזה מסוכן מאוד לכרטיס... וחבל לאבד כרטיס חזק,

חוץ מזה אם כבר להוסיף מתח חשבתי על זה, זה אפשרי להלחים כניסת חשמל של PCI-E 6 פינים, במקום ריק נגיד כנו בכרטיס שבתמונה,

אפשרי להלחים את הפלסטיק הזה , וזה יעבוד?

פורסם

זה לא כזה פשוט. אתה צריך להלחים מסביב מעגל חשמלי שלם (נגדים, קבלים וכו') אחרת המוד לא יעבוד במקרה הטוב, או ישרוף את הכרטיס במקרה הרע.

חוץ מזה 6600GT PCIe לא צריך יציאת חשמל כי הוא מקבל מהלוח הרבה יותר ממה שהוא צריך.

פורסם

הבנתי ;D :xyxthumbs:

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה. :xyxthumbs:

פורסם

לפיי מיטב הבנתי יש עוד מקום בכרטיס מסך הנל שניתן לבצע את ההלחמות

http://www.xtremesystems.org/forums/attachment.php?attachmentid=20265

איפה שכתוב soloder

http://www.xtremesystems.org/forums/attachment.php?attachmentid=20778

בתמונה השניה ניתן לשים לב כי הבן אדם הוסיף סינק לגוף ששי אמר לכם לשים חובה!!! אחרת זה יישרף

ומה שמודבק בדבק חם למעלה זה הנגד הוא עשה את זה בשביל האסטטיות!!!

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה למען ייעול הוולטמוד תגיד בגלל שהנקודות ההלחמה כל כך קרובות אפשר לפני שמלחמים את הנקודם הראשונה לשים איזלוברנד על הנקודה השניה ככה שגם אם חס ושלם קצת ינזול זה לא יקצר???

כמו שאמרתה הנקודות מאוד!!! קרובות ככה שהאיזולירבנד ישרף כשתקרב את המלחם

אבל שיטה שאתה יכולים להישתמש בה זה לשים ציפוי בדיל על קצה החוט שאותו אתה מתכוונים להלחים ואז להצמיד את החוט לנקודת ההלחמה  ולתת נגיעה קצרה עם מלחם נקי מבדיל

ומכיוון שרוב הסיכויים שלאף אחד אין מלחם דק כדאי לפני!!! שמחברים את המלחם לחשמל ללפף מסביב לקצה שלו חוט נחושת עבה ולהוציא שפיץ  ככה שההלחמה תהיה בהרבה יותר עדינה

אני לא אחראי על כל נזק שיגרם לכרטיס ובמקרה שאין לכם ניסיון בהלחמה רוב הסיכויים שאכן יגרם

כמה נזקים אפשריים: ההלחמה תארך זמן רב מידיי ואז תתגנו את הנגד שאליו מלחימים

יהיה גוש של בדיל שיקצר את שתי הרגליים של הנגד והליבה תקבל איזה 4V

פורסם
לפני!!! שמחברים את המלחם לחשמל ללפף מסביב לקצה שלו חוט נחושת עבה ולהוציא שפיץ

פשש פעם ראשונה אני שומע את זה אבל לא ממש הבנתי אפשר תמונה או משהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים