פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מחבר או קי עשיתי את מה שאמרתה לי עכשיו הוא כותב לי מלא דברים באנגלית מה לעשות?..????
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מחבר איך לבדוק ???????????אמרתי לך התוכנה שיש לי על המחשב בודקת רק מתי שמדליקים את המחשב לא אחרי זה (רק מתי שפותחים אותו בהתחלה)
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מחבר הא סליחה כניראה שזה במאמץ כי התוכנה prime 95 היתה פתוחה ולא סמתי לב כשכיבתי את זה זה היגעה ל aux 36 זה בסדר?
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים כןבגדול, אתה נכנס לביוס ומחפש שם FSBאמור להיות אצלך על 166תעלה אותו כל פעם קצת (5-10)תכנס ל WINDOWS, תריץ PRIME לכמה דקותתבדוק שהטמפ' לא גבוהות מדי.יכול להיות שהזיכרון יגביל אותך ואז תצטרך להשתמש במחלק
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מחבר עד לאיזה מעלות להגיעה?? (נגיד במנוחה)?איך ניראה הביוס אתה יכול לשלוח לי תמונה?
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מעלות במננוחה לא חשובותחשוב כמה הטמפ' במאמץאל תעבור את ה60+-יכול להיות שהמחשב לא יעשה בוט בגלל האוברקלוק.במקרה כזה תצטרך לנתק אותו מהחשמל, להוציא את הסוללה מהלוח, לחכות מעט ולהחזיר אותהזה ישחזר את ההגדרות הראשוניות של הביוס (או שתשתמש בג'מפר CLEAR CMOS שקיים על הלוח)
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מחבר או קי רק תשלח תמונה של הסוללות האלה שאני ידה איך הם נראות וגם תמונה של הביוס (אני לא בטוח שאני בתוכנה הנכונה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.