עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך בינוני

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בדרגה בינונית עד נמוכה.

הדרישות לכרטיס עצמו:

אין צורך בתמיכה במשחקי 3D כבדים ,עד עכשיו עבדתי עם Rage IIC 3 8MB והספיק לי כמעט לכל המשחקים (המעטים ששיחקתי )

יש צורך בתמיכה בלינוקס (בד"כ זה פשוט אומר לא הכרטיס הכי חדש שיש ;) )

בנוסף אני צריך אפשרות יציאת TV ברמה טובה .

כניסת TV יכולה להיות נחמדה אבל בהחלט לא חובה

תג המחיר צריך להיות סביבות ה 100 $ (לא כולל מע"מ)

המחשב עצמו הוא P 3 450 עם 256MB ו Win 2k pro.

המון תודה לכל העונים

פורסם

הכרטיס המומלץ:

ASUS V7100 PRO -MX400-64M-200 MHZ+TVOUT

ואים יציאת הטלויזיה אינה כה הכרחית יש כרטיס מעולה במחיר פצצות:

הרקולס MX400 32M REATIAL    !!!!!!!!!!!!

מחירים תעשה בדיקה ברשת !!!

דן

cwm39.gif

פורסם

אכן.

GeForce 2 MX400 צריך להיות בערך במחיר הזה, והוא כרטיס מעולה...

דרייברים ללינוקס תוכל להוריד מאתר של nVidia, כאן

פורסם

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בדרגה בינונית עד נמוכה.

הדרישות לכרטיס עצמו:

אין צורך בתמיכה במשחקי 3D כבדים ,עד עכשיו עבדתי עם Rage IIC 3 8MB והספיק לי כמעט לכל המשחקים (המעטים ששיחקתי )

יש צורך בתמיכה בלינוקס (בד"כ זה פשוט אומר לא הכרטיס הכי חדש שיש  ;)  )

בנוסף אני צריך אפשרות יציאת TV ברמה טובה .

כניסת TV יכולה להיות נחמדה אבל בהחלט לא חובה

תג המחיר צריך להיות סביבות ה 100 $ (לא כולל מע"מ)

המחשב עצמו הוא P 3 450 עם 256MB ו Win 2k pro.

המון תודה לכל העונים

קודם כל אני רוצה להבהיר משהו לגבי לינוקס, המערכת ההפעלה הזאתי היא מערכת הפעלה שיש לה תמיכה כמעט בכל רחיבי החורמה המודרניים והיא לפעמים צריכה משאבים חזקים בשביל לתפקד כמו שצריך. לינוקס תומכת בהתקני USB, הKernel החדש(2.4) אפילו תומך בFirewire, אפשר לעבוד עליה עם לוחות האם הכי חדשים, אפילו הKT266a, בלי שום בעיה וזה אפילו משפר את הביצועים שלה. אני לא מבין למה אנשים חושבים שלינוקס(ובד"כ הם מתכוונים לRehat, שזו לא מערכת לינוקס קלה במיוחד, מבחינת דרישות מערכת) היא מערכת הפעלה שיכולה לעשות קסמים לאיזה 486 120MHZ ולהפוך אותו למשהו שמתפקד כמו פנטיום 3 550. צר לי לומר לאנשים פה אבל לינוקס היא מערכת הפעלה מודרנית לכל דבר, שיכולה לעבוד מעולה עם רחיבי חומרה חדשים והיא עובדת איתם אפילו טוב יותר. כל העניין של לינוקס זה לא שהיא יכולה לעשות קסמים למערכות ישנות, אלא לעשות טוב יותר את מה שמערכת הפעלה אמורה לעשות: לנהל את חומרת המחשב בצורה הטובה ביותר, והיא עושה את זה יותר טוב מWindows. לכן, יכול להיות שלינוקס, מגרסה ישנה, תעבוד על 486 יותר טוב מחלונות, אבל לא בשל העובדה שהיא תהפוך אותו ליותר מהיר, אלא פשוט תנהל את משאבי החומרה שלו טוב יותר.

עכשיו לגבי כרטיס מסך, לך על הMX400 של הרקולס, הוא לא יקר מאוד, ייתן לך ביצועים טובים ולnVidia יש את התמיכה הכי טובה ללינוקס כשזה נוגע לכרטיסי מסך ולביצועי OpenGL בלינוקס.

פורסם
  • מחבר

אני חייב לציין שלקחת קשה את ההערה שלי ללינוקס..... :)

אם תפשפש קצת בקהילת הלינוקס הישראלית תגלה שאני לא כלכך חדש בלינוקס

ואני עדיין חי בעידן ש XFree86 לא תומך בכרטיסים שיצאו בחודשיים האחרונים.

מעבר לזה החלטתי החלטה אסטרטגית שאני לא קונה או ממליץ על חומרה שלא תומכת בלינוקס כהצהרה, לדוגמא מדפסות לקסמרק בעבר.

תודה על התשובה בכל מקרה ,ותודה לכל העונים האחרים ,אני כנראה אקנה באמת MX400 .

נ.ב.

יש שתי גרסאות של האסוס אחת עם 32 ואחת עם 64 בהבדל של 5 דולר. האם באמת כדאי לקנות את ה 64 או שאיפה שהוא טעו בפלונטר (כרגיל) או שיש איזה catch ?

פורסם

אין ממש הבדל... ייצרו את גירסת ה-64MB כדי שחנויות מחשבים שמפרסמות בחוברות של ישרכרט יוכלו לכתוב "GeForce 2 64MB"...

אבל אם זה רק הבדל של 5 דולר (?), לך על זה...

פורסם

אין ממש הבדל... ייצרו את גירסת ה-64MB כדי שחנויות מחשבים שמפרסמות בחוברות של ישרכרט יוכלו לכתוב "GeForce 2 64MB"...

אבל אם זה רק הבדל של 5 דולר (?), לך על זה...

חברות הנוכלים האלה(חברות שהם למעשה עש"קים ממוסדים) לא יקנו אף פעם כרטיסים של ASUS, כי הם יקרים מדי ויורידו את הרווח בכמה מאות שקלים מהמחיר המופקע שגם כך הם לוקחים על המחשב. הם ישימו כרטיסים של PowerColour או דברים כאלה לא מוכרים.

אבל גם אסוס עושה את אותו טריק והרבה יצרנים עם העניין של 64MB כדי למשוך את העיין לאנשים ולהרווים עוד כמה דולרים על כל לקוח(תחשוב שהם מרוויחים אפילו דולר אחד יותר מכל לקוח שקונה כרטיס עם 64 מגה).

אבל כשההפרש כזה קטן, זה כבר שווה את זה, למרות שמדובר רק בעוד שניים-חמישה FPS שכמעט ולא יורגשו.

פורסם

קיבלתה החלטה טובה !!!

קניה מהנה !!!

דן

:hat:

פורסם

בקשר לASUS 32MB, אני כמעט בטוח שזה לא MX400. כי MX400 יצא רק ב64MB. זאת כנראה גירסת GeForce 2 MX200 או MX רגיל. בקשר ליציאת TV, לאסוס בטוח יש את זה. להרקולס אני לא יודע..... תבדוק לפני שאתה קונה באתר שלהם, אם אתה קונה הרקולס.

פורסם
בקשר לASUS 32MB, אני כמעט בטוח שזה לא MX400. כי MX400 יצא רק ב64MB. זאת כנראה גירסת GeForce 2 MX200 או MX רגיל. בקשר ליציאת TV, לאסוס בטוח יש את זה. להרקולס אני לא יודע..... תבדוק לפני שאתה קונה באתר שלהם, אם אתה קונה הרקולס.

בטח שיש גירסת 32 מגה ל Mx 400 0 אני מכיר אנשים איתו,

ה 7100 pro זה mx 400.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים