פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אחים שלי מה נישמע?זוכרים אותי ?אני מיתכוון להחליף קירור לכרטיס מסך שלי ואני מיתכוון ליקנות את הGIANT3 של TTמKSP כי אני מראשון ואני לא יכול להזמין מפנדה וכו'לכן זה הקירור היחידי שאני יכול ליקנות וגם מחירו רק 175 שקלולפי ביקורות הוא ממש חזק (והוא יהיה הרבה חזק אחרי שאעשה לו כמה מודים )ורציתי לדעת האם הוא יתאים ל6200 שלי בגירסת PCIEכי אני רוצה להגיעה כמה שיותר קרוב לשיא העולם ל6200 שעמד על 3900נקודות ב2005בינתיים עם קירור הסטוק הצלחתי להגיעה ל3500 אני חייב להחליף קירור כי הוא מגביל אותיאז מה אתם אומרים?
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים קנה את VF700CU הוא לא יאכזב אותךחוץ מזה שמעתי שההתקנה של הענק ממש מסובכת
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים סליחה שזה לא קשור, אני לא מבין כל כך בקירורים..ה3500 עם קירור סטוק, היה עם ארטיפקטים? או חלק? ממ וכמה מתח?אני מתעניין כי גם לי יש 6200 משודרג, אבל לא חלמתי להגיע לתוצאה כזאת..ממ ועוד משהו, מה המגהרצים?
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר סליחה שזה לא קשור, אני לא מבין כל כך בקירורים..ה3500 עם קירור סטוק, היה עם ארטיפקטים? או חלק? ממ וכמה מתח?אני מתעניין כי גם לי יש 6200 משודרג, אבל לא חלמתי להגיע לתוצאה כזאת..ממ ועוד משהו, מה המגהרצים?הכרטיס הוא בקירור סטוק + מאורר 80מ''מ מיתחת לכרטיסהמהירויות של הכרטיס הם 550/700 וללא ארטיפקטיםוOC למעבד ל2.2GHZאני יכול להגיעה ל800MHZ לזיכרון וקצת יותר לליבה אם אני יחליף קירורואני לא יכול ליקנות את הקירור של זמן כי אין לי אפשרות להזמין מפנדה או ללכת לשם כי הנסיעה תעלה יותר מהקירורואני ראיתי שהקירור הזה ממש טוב ואני עוד יוסיף לו מאוררים מכל צדואני רוצה אותו כי אני צריך את המאורר שניראה כמו הטורבינה לשים על הצ'יפסט הרותח שלי כי יש לו קירור פסיביולמה הציון שך ב2005 כל כך נמוך???אני מקבל בסטוק(400/500) 2500 נקודות ב2005אתה בטוח שפתחת צינורות?
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אממ די בטוח...אני מצרף תמונה מהריבה טיונר, איפה שפתחתי את הצינורות.הציון שלי באמת אמור להיות יותר גבוה? כל הפרטים בחתימה..באמת יהיה נחמד אם עשיתי משהו לא בסדר ואני אמור לקבל 2500..חחח..אה, ויכול להיות שזה קשור לזה שקודם פתחתי את הצינורות ואז עשיתי את האוברקלוק? או שאמורים לעשות ככה?סליחה שאני כותב דברים שלא קשורים לנושא..אני באמת לא מבין בקירור, אבל זה באמת מעניין אותי...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר אממ די בטוח...אני מצרף תמונה מהריבה טיונר, איפה שפתחתי את הצינורות.הציון שלי באמת אמור להיות יותר גבוה? כל הפרטים בחתימה..באמת יהיה נחמד אם עשיתי משהו לא בסדר ואני אמור לקבל 2500..חחח..אה, ויכול להיות שזה קשור לזה שקודם פתחתי את הצינורות ואז עשיתי את האוברקלוק? או שאמורים לעשות ככה?סליחה שאני כותב דברים שלא קשורים לנושא..אני באמת לא מבין בקירור, אבל זה באמת מעניין אותי...אחי אתה אחרי standbyכי אני רואה שכרגע רק 4 צינורות פתוחיםכי לאחר standby הצינורות ניסגרים בחזרה למרות שהם ניפתחואם ניכנסים לstandby אז תמיד שחוזרים אז הצינורות סגוריםאחרי ריסט הצינורות יפתחו שובוכנראה הרצת את הבדיקה אחרי שהייתה בstandby והציון נמוך ביגלל שה4 צינורות היו סגוריםאז תעשה עכשיו ריסט ואחר כך תריץ את הבדיקה
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אממ התמונה לא מהרגע..עשיתי אותה בערך לפני שבוע..ואתה יכול להגיד לי בדיוק אתה מסתכל[שאתה רואה רק 4]? כדי שאני לא אצטרך לשאול פה כל פעם ולהציק פה לאנשים?
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר אממ התמונה לא מהרגע..עשיתי אותה בערך לפני שבוע..ואתה יכול להגיד לי בדיוק אתה מסתכל[שאתה רואה רק 4]? כדי שאני לא אצטרך לשאול פה כל פעם ולהציק פה לאנשים?פשוט תיזכורכל פעם שאתה ניכנס לstandby אז הצינורות ניסגריםוהם נישארים סגורים שאתה חוזר מהstandbyוהם יפתחו שוב אחרי הריסטרט הבא או ההדלקה הבאהואתה יכול ליראות בשורה הראשונה מיתחת לפס הכחול של המסך שרשום לך שם DEF........CUR......TGTבCUR זה המצב העכשווי ושם אתה רואה שרשום 4 צינורות רק?
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים http://www.plonter.com/ordernow.tmpl?item=VF700-Cu&affiliate=zap196 שקל לקירור של זלמן ..... כוולל משלוח כמובן
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אוקיי, לדאוג שבcur כתוב 8, בסדר...תודה רבה איש! קצת גלשנו מהנושא..סליחה, ותודה רבה!עריכה:אממ גם אחרי הפעלה מחדש זה לא מראה לי בcur 8...הסרתי את הוי, הפעלי מחדש, החזרתי את הוי, הפעלתי מחדש, וזה עדיין לא הראה לי 8.אולי עשיתי משהו לא בסדר?וכדי לא סתם לעשות בלאגן פה, יש לך מסנג'ר, או איי סי קיו שתוכל לעזור לי? כי כבר הסתבכתי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.