פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים לפני 9 וחצי חודשים קניתי תכרטיס 9600xt מ ksp לפני יומיים אני מדליק תמחשב משחק קצת ב pes 4 פתאום באה לי הודעה של הדריבר שיש מעל 90 מעלות בכרטיס מסך .....טוב אני יוצא מהמשחק(אחרי כל מיני תצוגות מוזרות שם) בודק תמעלות ב everst ובדרייבר עצמו ואני רואה 85-89 מעלות...אני פתחתי תמחשב כשהוא דלוק ואני רואה המאורר של הכרטיס מסך לא זז....ניסיתי שוב לחבר מחדש לחזק דברים לא הולך....אז שמתי תכרטיס הישן שלי גיפה 4 ואני רואה שמהמאורר פועל ....ניסיתי הכל אני מיואש ..יש לי שאלה אחריות על כרטיסי מסך זה שנה(לא רשום במפורש בקבלה..אך עדיין אם זה שנה נשאר לי עוד חודשיים לערך)רציתי לדעת אם עדיף ללכת אליהם ויביאו לי חדש כמובן או להוסיף 80 שקל ולקנות ת 6600 agp של pine ?(הם בכלל יסכימו למהלך הזה?)
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים די ברור שהמאוורר של הגיפורס 4 יפעל - זה מאורר אחר מן הסתם..גם לי זה קרה בfx 5700 פשוט המאורר שלו שווק חיים מזל שהחליפו לי אותו במסגרת האחריות - מקווה שיחליפו גם לך
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר בטעות פירסמתי כאן אם צריך להעביר מעניין איך הוא פתאום לא עובד תתייחס אל ההצעה שלי בסוף
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים לא בטוח שזה נכנס באחריות אם לא יסכימו תגיד שהכרטיס הגיע לך לטמפ' גבוהה מאוד...אם אתה מעוניין אני מוכר Gigant 2 של TT
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מספיק להגיד שהוא התחיל להתקע במשחקים והדרייבר צועק שהכרטיס חם.במעבדה שלהם יגלו שהמאוורר לא עובד ויתקנו אותו, או יחליפו כרטיס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.