פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים ביום שיש אני מתחיל לבנות את הבלוק לכרטיס מסך ואני מחפש רעיונות לצורה של הבלוק..מכיוון שקראתי במאמר בפיסי ספוט ששיטת וויט וואטר נחשב לאחת השיטות היותר יעילת לקירור המעבד חשבתי לנסול לבנות בלוק וויט וואטר לכרטיס מסך..אם לא, אשמח אם תתנו לי רעיונות לקירור יעיל לכרטיס המסך. (שאני אכין להם מודל בסקאץ' אפ)אגב, הבלוק יהיה רק לליבה, לזכרונות אני אשים סינקים..
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים מחבר ראה תמונה זה בסגנון של וויט וואטר רק עם 1 אין ואחד אאוט.. וויט ווטר זה 1 אין ו- 2 אאוט שניה אני אמדל משהו עריכה: הנה מה שעשיתי..
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים רעלפי איך שעשיתה המים יעברו רק במרכזצריך 2 תעלות (או משהו דומה, יש כל מני) מרכזיות בצדדים
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים מחבר רעלפי איך שעשיתה המים יעברו רק במרכזצריך 2 תעלות (או משהו דומה, יש כל מני) מרכזיות בצדדיםוואלה.. אתה צודק..
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים 1. 2. MAZE 4 GPU של DD (רצוי שהתעלות יהיו יותר גהוהות/עמוקות). הלינק נדפק אז מחקתי 3.בלוק של D-TEK 4.גם של DD ומקרר גם את הזכרונות! http://www.dangerdenstore.com/product_image.php?imageid=132
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים 2. MAZE 4 GPU של DD (רצוי שהתעלות יהיו יותר גהוהות/עמוקות). LOL אהבתי את הבלוק, בלוק תנכי בצורת לווחות הברית BreezeNET לא לימדו אותך לא לגנוב ?
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים הוא רוצה בלוק לכל הכ. מסך... כולל הזכרונות!הכי יעיל יהיה להעתיק 1:1 (אולי אם קצת שיפורים לזרימה וללחץ באיזורים מסויימים) את הבלוק של DD
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מאיפה אתה מביא את המידות (אורינג, מרחק בין ברגים, מידות פנימיות וחיצוניות- וכמה עולה לך לחרוט -לא יצא יותר זול לקנות ??)אני פשוט עובד קצת בתחום אז מסקרן אותי -מהיכן המידות של הבלוק (אם אתה מתכוון לעשות לבד)תודה
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר מאיפה אתה מביא את המידות (אורינג, מרחק בין ברגים, מידות פנימיות וחיצוניות- וכמה עולה לך לחרוט -לא יצא יותר זול לקנות ??)אני פשוט עובד קצת בתחום אז מסקרן אותי -מהיכן המידות של הבלוק (אם אתה מתכוון לעשות לבד)תודהלכל אלה שהצהירו שאני צריך בלוק לכל הכרטיס, כתבתי בבירור שאני צריך רק לליבה..ואת המידות של החורים קיבלתי מהאינטרנט מבחור מ- ProCooling שבנה בלוק ל- 6800U שלו, ומהסיבה הפשוטה שרצייתי להיות בטוח ב- 100% הוצאתי את הכרטיס ובדקתי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.