עבור לתוכן

צריך עזרה עם טמפרטורה של מחשב..

Featured Replies

פורסם

קודם כל לפני כמה ימים ניקיתי את המחשב מבפנים ואז מאיזה מקום יצא לי חוט לבן עם קצה ירוק כזה שנראה לי כמו חיישן של טמפרטורה שמצד אחד הוא מחובר למאוורר ומצד שני כרגע הוא לא מחובר לכלום אז אני צריך לדעת אם זה טוב או לא ואם לא אז לאן צריך לחבר אותו??

כרגע מה שEVEREST מציג לי זה שהטמפרטורה של המעבד שלי AMD 64BIT 3200 היא 44 מעלות והכרטיס מסך 6600GT היא 67 מעלות..

האם זה בסדר או שיש בעיה? אני זוכר בוודאות שהטמפרטורה של הכרטיס מסך הייתי פעם הרבה יותר נמוכה ואחרי שהייתי משחק נגיד בGTA אז היא הייתה עולה אבל אחרי זה יורדת וכרגע היא נשארת על אותו הדבר..

ועוד דבר אחרון למה אין לי תצוגה של טמפרטורה של לוח אם והרדדיסק כמו שאני רואה שיש להרבה אנשים אחרים.? הלוח אם שלי הוא ג'יגהבייט GA-K8NF-9 והרדדיסק הוא WD160GB ..

תודה רבה לכולם על העזרה..

פורסם

אני אתייחס רק לכ.מסך..כי בערך מה שאני יודע.

הטמפ' של הכ"מ היא במנוחה? אני משער שכן.

הטמפ' מאוד גבוהה, היא לא צריכה לעבור את ה-53 מעלות במנוחה...תבדוק את המאוורר על הכרטיס (אולי הוצאת שמה איזה משהו:\).

פורסם
  • מחבר

אני דיי בטוח שלא נגעתי שם בכלום... מה כבר הייתי יכול לגעת שם?

גם אם אני לא טועה אין מאורר על הכרטיס אלא צלעות קירור כאלה..

אתה ממליץ לנסות להוציא את הכרטיס מהלוח אם ולנסות לנקות ?

פורסם

החוט שמחובר למאוורר, הוא בצבעים אדום לבן? אם כן, הוא אמור להתחבר לאחד מהקעים הקטנים הללו על הלוח.

(אני לא חושב שהוצאה מהלוח וניקויו תשפר את המצב...במקרה הזה, אך לא יזיק לנסות)

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על משהו שונה , יש גם אדום ולבן דקים מאוד והם אני מנחש קשורים לחשמל.. הם מחוברים אני מאמין בסדר כי המאורר עובד :-)

אז מה עושים עם הטמפ של הכרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

עוד משהו בבקשה יכול לעזור לפני שהכרטיס מסך שלי יתפגר :-) ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים