עבור לתוכן

הוספת RAMSINKS האם תמנע ארטיפקטים

Featured Replies

פורסם

בחודשים האחרונים כשאני משחק במחשב אני רואה כל מיני ארטיפקטים שמופיעים בזמן המשחק ופעולת אלט טאב וחזרה למשחק מבטלת אותם לכמה דקות וחוזר חלילה יש לכרטיס גוף קירור דק מאוד ועליו מאוורר המאוורר עובד אך אין קירור לזכרונות אם אני אדביק על הזכרונות RAM SINKS זה ישפר לי את המצב והארטיפקטים יעלמו?

מותקנים לי דרייברים מעודכנים והכל עובד בסדר הבעיה היא רק במשחקים

פורסם

הכרטיס באוברקלוק?

אם כן אז תוריד קצת מהזיכרונות

וכן.. זה ניראה כאילו שRAMSINKS יסדרו את הבעיה (או אפילו ניקוי אבק אם יש הרבה..)

פורסם
  • מחבר

הכרטיס ממש לא ב OC אם אני אעשה OC הבעיה תתגבר.

פורסם

אז תנקה אבק אחי... אם אחרי זה לא יסתדר תקנה קירור לזיכרונות..

פורסם
  • מחבר

הכרטיס גם נקי יחסית מאבק אבל אני אבדוק. יעול להיות שהליבה נפגעה?

פורסם

מעניין.. הארטיפאקטים האלו, הם נראים כמו שורות אנכיות שמשתגעות על המסך? כאילו שעמודה אחת של פיקסלים (כלומר, ברוחב מספר פיקסלים בודדים, לגובה המסך) התחרפנה?

או שיש להם צורה אחרת?

סתם איזו תיאוריה מופרכת שלי לגבי הארטיפאקטים, ואיך לזהות אם הם באים מהליבה או מהזכרונות.

אם התיאור דומה למה שתיארתי כרגע, זה כנראה מהזכרונות. יש לזה גם הסבר טכני כלשהו, אם אני צודק.

פורסם
  • מחבר

לא ממש אני משחק בעיקר NBA 2005 ולפעמים רואים נקודות שנצבעות על המגרש או שאיזה שחקן קיבל תוספת צבע לרגל או שלפעמים חלק מהמגרש הצבע בלבן וכו' כשניסיתי לשחק GTA SA אז לוקח לטקסטורות זמן להופיע או שרואים אנשים שקופים או אפילו בתפריט הבסיסי הטקסט נמרח.

פורסם

נראה לי יותר כמו בעיה של הליבה מאשר של הזכרונות, אבל כאמור, זה רק ניחוש.

תתחיל באמת בניקוי אבק, ואולי כדאי שתריץ תוכנה לבדיקת ארטיפאקטים (כמו ATITool אם יש לך ATI).

פורסם
כאילו שעמודה אחת של פיקסלים (כלומר, ברוחב מספר פיקסלים בודדים, לגובה המסך) התחרפנה?

גם אצלי!! זה בדיוק ככה הבעיה שאצלי זה בכלל לא מופיע במשחקים!!! וזה מה שמוזר לא בקאונטר לא ב 3DMARK

אלה סתאם נגיד אני פותח את הדפדפן אז על רגע לבן יש את הפיקסלים לאורך המסך לעומת זאת אני משחק חצי שעה בקאונטר ולא קורה כלום!!!

אני לעומך דווקא ב OC אבל אני באמת חושב שדווקא הבעיה בזיכרונות אני הלכתי קצת להוריד משלי אני יעדכן אותך....

פורסם

בהצלחה :xyxthumbs:

אתה עובד עם חיבור VGA או DVI?

פורסם

אני די חדש כאן מה זה בדיוק ארטיפקטים

פורסם

ארטיפקטים הם כל מיני צורות צבעוניות ולא קשורות שמופיעות בזמן משחק

הם מעידות בדרך כלל על חום קיצוני מידי של הכרטיס או/ו על אי יציבות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים