פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים איזה לוח יותר טוב ל OC?עזבו את העניין של היציבות וכו' וכו' ש ASUS יותר טוב..OC נטו!תודה
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים יש לי את האסוס בדיוק הזה שציינתבמילה אחת זבל ל OC יכול להיות שהזיכרונות שלי דפוקים אבל בכללי הוא לא נחשב להצלחה ב OC!!במצב סטוק הוא מעולה!!!! השוואו את ה DFI ל ASUS והראו שהם כמעט אותו דבר אבל DFI בגלל יכולות ה OC המעולות שלו ככה שאם אתה רוצה שOC לא לקנות את האסוס לגבי האביט לא יודע לא מתעסק איתו אבל אם אתה כבר קונה לוח אם חדש תקנה אך ורק את ה DFI!
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים יש לי את האסוס בדיוק הזה שציינתבמילה אחת זבל ל OC יכול להיות שהזיכרונות שלי דפוקים אבל בכללי הוא לא נחשב להצלחה ב OC!!במצב סטוק הוא מעולה!!!! השוואו את ה DFI ל ASUS והראו שהם כמעט אותו דבר אבל DFI בגלל יכולות ה OC המעולות שלו ככה שאם אתה רוצה שOC לא לקנות את האסוס לגבי האביט לא יודע לא מתעסק איתו אבל אם אתה כבר קונה לוח אם חדש תקנה אך ורק את ה DFI!מסכים 100%הכי שווה ליקנות לוח DFIהם פשוט חיות פרא בOC!!
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים אם אתה חייב SLI ולא מתכוון לקנות זכרונות BH5תשקול גם לקחת את ה SLI של MSI.גם הוא אוברקלוקר מעולה והוא עם כרטיס קול איכותי 24ביט של CREATIVE
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים מחבר תודה על העזרה דבר ראשון... ודבר שני.. אין לי אופצייה לקנות DFI! אך ורק את האופציות בין שני הלוחות האלה... אז ללכת על ה ABIT?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.