פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים מחבר התוכנה חושבת שהוא פתוח, אבל אין הבדל בביצועים, כנראה בעיה בתוכנה כי היא לא תומכת
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים לא יכול להיות בגלל שההבדל בין הGT לGTX הוא רק ברזולוציות גבוהות או משהו כזה?
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים מחבר אוקי, לאחר משחקים נוספים, והרבה עזרה מסטינגר, הינה תוצאות חדשות:[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מערכת מדהימה =)בנצ' אחד רק חסר, 3DMARK 05D: אם אכן הצלחת לפתוח את הצינורות החסומים, דע לך שאתה יחיד במינך כמעט, וספר לחבר'ה איזה חברה ואיזה שבוע הפצה הכרטיס.
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר (-:טוב, עכשיוו אני רוצה קירור יותר טוב למעבד, חשוב לי שיהיה יותר שקט מאשר מקרר, אבל גם קרור חשוב.אני חשבתי על זה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_1585&products_id=9386מה אתם אומרים?איך אני יודע איזה שבוע?אני קניתי את הראשון שהגיע לזיגזאג אם זה אומר משהוא...אני כבר מת שתצא גירסה חדשה לRIVA..
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר אוקי, אז לבקשתכם הנה תמונה מ2005, בלי פילטרים אחרי אובר.כאשר אני מפעיל פילטרים הוא מבצע פעולה לא חוקית ונסגר, מישהוא יודע מה הבעיה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר כי היא לא תומכת בהרבה אתרים שאני נכנס אליהם קבוע, וגם בגלל שאני לא ממש אוהב אותה למרות שהייתי מת לגלשה בלשוניות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.