עבור לתוכן

עזרה באובר קלוקינג, וטיפה שוויץ (-:

Featured Replies

פורסם

אז זהו, כמו שיידעתי אותכם קודם, קיבלתי את המערכת החדשה.

AMD 3800+ X2

2GB 3200/400 samsung

geforce 7800GT leadtek

asus sli premiume

אלו הדברים החשובים...

אז זהו, לאחר שלעולם לא התנסתי באובר, שיחקתי קצת בביוס רק עם הFSB והגעתי ל מהירות יציבה של 2700 לליבה , בדקתי שזה יציב לפי זה שהרצתי פיי של 32 מגה והוא לא עלה מעל טמפ' של 55 מעלות למעבד.

מעל זה הווינדוס עושה ריסטרטים לבד. האים יש לזה פתרון? לעלות מתח אולי לליבה? איך פותרים את זה כי מבחינת טמפ' הוא יכול לספוג הרבה יותר...

עכשיוו את המכפלה אני לא יכול להעלות מעל 10, האים זה קשור לדבר הזה שנקרא HYPERTRANSPORT, קראתי איפהשהוא שאם מעלים את הכפולה שלו זה מאפשר להעלות מכפלה.

מבחינת הכרטיס מסך פתחתי לו את הצינורות לGTX אבל אין הבדל ביצועים גדול, אולי בגלל מהירות ליבה שלא נגעתי ואולי בגלל דרייורים ותוכנה שלא זיהתה ממש את הכרטיס.

בקיצור,

מה אתם אומרים?

(-:

פורסם
  • מחבר

מישהוא? עזרה?

אלו לא שאלות כל כך מסובכות...

פורסם

יאיר, יש הרבה מה להסביר, דבר איתי באייסי 132695983

פורסם

קודם כל מזל טוב.

הקשר לעזרה שאתה מבקש, לא הבנתי מה בדיוק השאלות שלך, מה אתה רוצה שנגיד לך? (מעבר ל'תתחדש').

פורסם

בדיקת יציבות עושים בעזרת תוכנת S&M (עד שהיא מסיימת, נראה לי 4 שעות), ובעזרת Prime95 ב-Torture Blend (לפחות 12 שעות).

כמו כן לראות ש-3DMark רץ חלק..

פורסם
  • מחבר

מאחר ואין לי מושג באובר הייתי רוצה טיפים ועזרה של איך לעשות אובר,

לאחר שהמערכת הייתה לא יציבה ב2700 נתתי עוד מתח , ועכשיוו היא יציבה, אבל כאשר אני עובר את ה2700, למשל 2740 המחשב לא עולה בכל הוא מתחיל לצפצץ וצריך אפס את הג'אמפרים, מישהוא יודע למה? איך אני אני מתגבר על זה?

עכשיוו דבר נוסף מוזר הוא שכאשר אני מעביר את האובר במעבד לידני ומעלה את התדר הזיכרונות חוזרים לאוטומטי ויורדים במהירות,

למה זה?

בקשר לכרטיס מסך הצלחתיח להעלות את הזיכרונות ל1250 בקלות אבל כאשר אנימוסיף לליבה 40 מגה הרץ הוא מתחיל לשים ארטיפקטים, הליבה ממש לא חמה~40 מעלות במאמץ, יש ללוח אם שלי אפשרות להוסיף מתח לכרטיס, שווה לנסות להשתמש באפשרות? יכול להיות שזו תוצאה של מעט מידי מתח?

תודה רבה!!!

פורסם

מבחינת הכרטיס מסך פתחתי לו את הצינורות לGTX אבל אין הבדל ביצועים גדול, אולי בגלל מהירות ליבה שלא נגעתי ואולי בגלל דרייורים ותוכנה שלא זיהתה ממש את הכרטיס.

בא לך להסביר לי איך בדיוק הצלחת לפתןח צינורות??

אך אחד לא הצליח ??? ???

פורסם

הצלחת לפתוח את ה4 צינורות הנעולים? אם כן, יש לך גירסה של rivatuner שאין לאף אחד בעולם, שכן, אין עדות ממשית (לפחות אני לא מצאתי) ברשת של מישהו שהצלח לפתוח צינורות מכרטיס ממשי (לא סאמפל, למרות שגם מהסמפאלים אין הצלחות) אומרים שצריך לחכות לגירסה הבאה של .rivatuner אני לא קורא לך שקרן או משהו, פשוט אני טיפה סקפטי, ואני חושב שבצדק.

-=עריכה=-

טוב, היחידים שהצליחו לפתוח את הצינורות הנוספים הם הסינים המטורפים האלו בHKEPC

=]

http://www.hkepc.com/hwdb/7800gt-5.htm

גם מהפורום של 3DGURU (אני אחסוך לכם קריאה אורכה באנגלית) עולה כי הם לא הצליחו לפתוח את הגירסאות שהם קיבלו לסקירה, ושכמה משתמשים שיש להם 3 כרטיסי 7800GT שונים לא הצליחו.מה שכן, הם אומרים שהסינים הצליחו כי הם קיבלו גירסת אינג'יניר (מהנדס יענו) מוקדמת, שהייתה באיכות גבוהה, ולכן הצליחו לפתוח. מעבר לכך, ממחקר קצר עולה שבאופן תוכנתי, כרגע אי אפשר לפתוח את הצינורות הנעולים. נוסף על כך, גם באופן פיזי אי אפשר, כי שתי השבבים (GTX ו GT) זהים.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?s=&postid=1371490

ורק כדי להרגיע את כל החשדנים, שצריכים הוחכה חותכת, הנה ת'רד מאקסטרים, שבו מביעים חברי הבורד את יגונם על כך שהכרטיס החדש הוא אומנם מפלצתי, אבל מסורס ואימפוטנט =\

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=71557

לכן, הבחור שפתח את האשכול, הוא חרטטן D:

לילה טוב.

פורסם
  • מחבר

שימו לב לדקויות של מה שכתבתי,

בטבלה זיהיתי את הצינות הסגורים, פתחתי אותם, התוכנה מזהה 24 ו8 (אם אתה רוצים אני אעלה תמונה), אבל אין הבדל ביצועים , כנראה צריך באמת לחכות לתוכנה הבאה.

פורסם

אז לא הצלחת

פורסם

בקיצור,

מה אתם אומרים?

(-:

אוקיי, אז בוא נכנס לדקויות, אם אני כבר פה =)

ולפני כן, שחכתי בנימוסי הלקויים לברך אותך על הרכישה שלך - בהחלט מפרט מעולה.

אבל, לפני שנכנס לדקויות, אני רוצה להבהיר כמה עובדות.

1. למיטב ידיעתי, (ואני לא גאון הדור) פתיחה של צינורות עיבוד, ללא קשר למהירות ליבה ומהירות זכרונות, כן מעלה את הביצועים.

2.הדרייבר הוא 77.76?

3. אני לא חושב שיש לך גירסת מהנדס כלשהיא, ואם כן עשית את הבלתי יאומן ופתחת את הצינורות הנעולים, לפחות תפנק אותנו בתמונה.

4. באמת אחרי הגירסה הבאה של ריווה טיונר נהיה חכמים יותר... זוכרים מה היה עם ה X800PRO?

:D

אגב, בקשר לטענה שלך שלא נגעת בליבה, אם תיכנס לקישור הבא :

http://www.hkepc.com/hwdb/7800gt-5.htm

ותראה בטבלה שבה השוו את הכרטיס הפתוח לנעול (לא צריך להיות דובר סינית מנדרינית כדי להבין) מראים קפיצה ב3DMARK מציון של 6875 לתוצאה של 7311, וגם בלי שום אוברקלוק לליבה .

פורסם
  • מחבר

תודה על הברכות! (-:

ברגע שאני לא יהיה בעבודה אני אשלח תמונה.

התכוונתי לזה שגם עם צינורות פתוחים, המהיריות עדיין שונות בהרבה לכן עלול להיות הבדל בביצועים.

דרייוורים 77.77

בקיצור אני אשלח תמונות ב1~

אני חושב שזה עיניין של תוכנה לא מעודכנת.

פורסם
  • מחבר

הנה תמונה לספקנים:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

ולמי שרעב:

[attachment deleted by admin]

פורסם

אחלה תוצאה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים