עבור לתוכן

Samsung 710T � אנא עזרו לי להחליט סופית

Featured Replies

פורסם

למען האמת, בכלל תכננתי לקנות מסך CRT. אין לי כסף לבזבוזים  :). בסופו של דבר, השיקול הבריאותי הכריע את הכף לטובת LCD, ועל כך תודה ל-Mentally שהאיר את עיניי.

המסך שאקנה ישמש את כל המשפחה לקריאה (המון קריאה!), לצ'טים אל תוך הלילה, למשחקים מכל הסוגים ולסרטים. ייתכן שגם לעבודות גרפיקה חובבניות. התקציב לצורך העניין גמיש ועומד על 2000 ש"ח. חקרתי ובדקתי והתברר לי שהדגם Samsung 710T עשוי להיות בחירה מוצלחת. הנה, כך נשמע Tom בתום סקירה של כמה דגמי 17", וכל מילה נוספת מיותרת:

"In the multi-use category, the clear winner is the Samsung 710T. Its new 13 ms panel is responsive enough to make for good gaming, and it's even faster than the Hydis panel. The Samsung is as much at ease with office applications and multimedia use."

http://graphics.tomshardware.com/display/20041123/17_lcd-40.html

את המסך אקנה ב"באג" תמורת כ-1760 ש"ח.

מעיון בפורום עולה כי אין למשתתפים אף מילה רעה על המסך הזה. הטרוניה היחידה שעולה היא כלפי תנאי האחריות הדרקוניים, כביכול, של היבואן (חיון), בכל הנוגע לפיקסלים פגומים. על פי הטענות, היבואן מסרב להחליף מסך בעל פחות מ-20 פיקסלים פגומים. לכן, הופתעתי למצוא אצלם את ההצהרה הבאה:

האחריות למסכים שטוחים הפועלים בטכנולוגיית TFT (לעניין נקודות שרופות BURNED PIXELS) תחול רק במידה ויתגלו למעלה מ- 3 נקודות שרופות במסך 15" ולמעלה מ- 5 נקודות שרופות במסך 17" ו/או גדול ממנו. נקודות שרופות בקבוצה ייחשבו לצורך כתב האחריות זה כנקודה שרופה אחת. כל שאר תנאי האחריות למסך הנם כמפורט להלן:

http://chayon.co.il/AgreementPage.asp

את עניין האחריות אני מתכוון לברר לעומק לפני הקנייה. את הנ"ל אני רוצה לראות במו עיני על-גבי תעודת האחריות. כמובן, אבדוק את המסך טרם הקנייה כדי לוודא שאין בו פגמים מולדים. בכל אופן, האם לדעתכם אני עושה קנייה טובה? סוף סוף, עברו כמה וכמה חודשים מאז השקתו של 710T. האם אני מפספס מסך מוצלח יותר?

אציין כי יש לי אפשרות לקנות את LG L1750SQ בכ-1600 שקלים. ל-LG מסכים משובחים, על כך אין חולק, וגם היבואן שלהם ידידותי יותר. אבל ה-Pivot וכניסת ה-DVI של 710T, שנעדרים מ-L1750SQ, אינם בונוסים שקל לוותר עליהם...

מה אתם אומרים?

תודה,

יהודה

עריכה: דגם נוסף שבא בחשבון הוא Samsung 730B, החדיש יותר, שלצערי עדיין לא נסקר כהוגן. ???

פורסם

דבר ראשון בקשר לאחריות, היה פה כבר דיון שחיון שינו את כתב האחריות (שכרגע עומד על מזעזע פחות ממה שהיה ממקודם).

בקשר לכל השאר, ה710T הוא אכן מסך משובח, והוא יתאים לכל המטרות שרשמת לעיל ואף יותר מזה.

אני גם חושב שהוא עדיף על הLG, בגלל היתרונות שציינת.

בקשר ל730B, הוא מסך מעולה, רק שחסר לו PIVOT וכיוון לגובה של המסך, אם אתה מוכן לוותר על זה תמורת 4MS פחות אז לך עליו, למרות שלי זו נראית טעות.

ואתה מוזמן להריץ חיפוש, נפתחו אין סוף דיונים על המסך המהולל הזה.

פורסם

אני אומר תקח את ה 710T באמת מסך שעושה את העבודה אבל אל תקנה מבאג...זה יקר מדי...

אני הבאתי את שלי במכרז ב 1540...

פורסם

לך למכרז של המדינה שמה אני קניתי ב1500 וחבר שלי ב1400

פורסם

יש יתרון גדול לקנות מחנות ולא במכרז - אפשר לבדוק את המסך פיזית ולוודא שאין פיקסלים שרופים לפני הקניה !!!

אישית, הדבר הזה נראה לי שווה הפרש של 100 ומשהו ש"ח.

מי יודע מה יהיה אם תקח את המסך במכרז ויהיה פיקסל שרוף - אולי יגידו לך שזה בסדר בהתאם לאחריות. וגם אם יסכימו להחליף - לדעתי שווה להשקיע עוד 100 ש"ח בשביל להיות שקט ולדעת שאתה בודק את המסך לפני התשלום ולא להתחיל להתרוצץ ולחפש מסך תקין.

אם אני לא טועה, היתרון הגדול של באג הוא עניין התשלומים. אם הכסף זמין במזומן, תוכל לחסוך איזה 100 ש"ח אם תקנה במקום אחר.

תתחדש.

פורסם

לך על ה 710T גם אני קונה אותו עוד מעט אבל מKSP ביותר זול מבאג (1620ש"ח)

פורסם

קבלתי 3 פקסלים שרופים ממסך שזכיתי מהמכרז צעקתי אליהם החזרתי ושלחו לי ללא פיקסילים שרופים ביודק כמו חנות

פורסם

קבלתי 3 פקסלים שרופים ממסך שזכיתי מהמכרז צעקתי אליהם החזרתי ושלחו לי ללא פיקסילים שרופים ביודק כמו חנות

נו וסתם ביזבזת זמן ,אנרגיה ועצבים.אני מסכים לחלוטין שצריך לקנות בחנות.
פורסם
  • מחבר

את השורות האלה אני כבר כותב ממסך Samsung 730B, שקניתי היום בצהריים. לצערי לא הספקתי לקרוא את ארבע התגובות האחרונות.

ל-Raul: באמת חבל שסמסונג הסירו מהדגם הזה את התמיכה ב-Pivot ובכיוונון של הפנל. לפעמים יש צורך להנמיך או להגביה את המסך בכמה ס"מ. עם זאת, אני לא חושב שזאת סיבה להתחרט על הקניה, כי המסך הזה באמת נהדר.

תודה רבה לכל המגיבים. אזכור את הפורום הזה לטובה, ואבקר בו בעתיד. יש כאן מזיגה מושלמת של אנשי מקצוע ומעריצים :)

פורסם

את השורות האלה אני כבר כותב ממסך Samsung 730B, שקניתי היום בצהריים. לצערי לא הספקתי לקרוא את ארבע התגובות האחרונות.

ל-Raul: באמת חבל שסמסונג הסירו מהדגם הזה את התמיכה ב-Pivot ובכיוונון של הפנל. לפעמים יש צורך להנמיך או להגביה את המסך בכמה ס"מ. עם זאת, אני לא חושב שזאת סיבה להתחרט על הקניה, כי המסך הזה באמת נהדר.

תודה רבה לכל המגיבים. אזכור את הפורום הזה לטובה, ואבקר בו בעתיד. יש כאן מזיגה מושלמת של אנשי מקצוע ומעריצים :)

תתחדש ותהנה :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש, מסך מעולה. גם לי יש אותו :xyxthumbs:

פורסם

תקשיב אחי ותקשיב טוב אל תקנה בבאג.

ביום חמישי שעבר קניתי 710T לאחר המלצות של כל העולם, פחדתי מסיפור הפיקסלים עד יום חמישי הלכתי לקניון נכנסתי בטעות

לסנסור שאלתי יש 710T המוכר אומר יש, כמה אני שואל? 1790 ש"ח ב 24 תשלומים..!!!...!!!...!!!

אמרתי לו אתה חותם לי על החשבונית שאם יש פיקסל אחד שרוף אתה מחליף לי מסך? המוכר חייך ואמר אין שום בעיה.

לך לסנסור כדי לך גם 24 תשלומים (70 שקל בחודש יותר זול מפלאפון) וגם יחתמו לך על החשבונית.

בהצלחה.!

פורסם

לא הבנת שהוא קנה כבר? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים