עבור לתוכן

הפיכת 6200 ל6600....איך?!?!

Featured Replies

פורסם

כן שלום לכולם...אני פשוט קראתי לא מזמן באתר שמישהו הצליח.........אז עכשיו אחרי שקניתי 6200....אני חיפשתי בפורם את התראד שלו או כל תראד שיסביר לי איך עושים את זה.....אבל כל מה שמאצתי זה דיבורים על זה לא הסברים איך......בבקשהה שמישהו יגיד לי איך עושים את זה...........

פורסם

תחפש טוב עוד קצת....

בעיקרון אתה צריך ריווה טונר.. לפתוח צינורות...(במיקרה שיצליח) ואז לעשות אובר קלוק

פורסם

יש לך 6200 רגיל א TC כי אם זה TC אז שכח מפתיחה...

אם לא תמצא פנה אליי בפרטי

פורסם
  • מחבר

תקשיב אחי יש לי את הרגיל אין לי את הTurbo Cach אבל היתי בטוח רק לצרוב ביוס של 6600GT וזהו אבל אני די בטוח שזה לא אותה ליבה......אז לא מומלץ לצרוב....וטוב אני יחפש...רק עוד שאלה......כמה צינורות עיבוד יש ב6200?...וכמה יש ב6600GT??.......ואיך זה יכול להגיע בכלל לאותם רמות ביצועים של6200 יש זיכרונות DDR רגיל ול6600GT יש DDR3????

פורסם

תחפש טוב עוד קצת....

בעיקרון אתה צריך ריווה טונר.. לפתוח צינורות...(במיקרה שיצליח) ואז לעשות אובר קלוק

אם אני לא טועה 6200 עם צינורות פתוחים הוא כבר 6600

משם צריך לעשות OC כדי להתקרב ל 6600GT

פורסם

תקשיב אחי יש לי את הרגיל אין לי את הTurbo Cach אבל היתי בטוח רק לצרוב ביוס של 6600GT וזהו אבל אני די בטוח שזה לא אותה ליבה......אז לא מומלץ לצרוב....וטוב אני יחפש...רק עוד שאלה......כמה צינורות עיבוד יש ב6200?...וכמה יש ב6600GT??.......ואיך זה יכול להגיע בכלל לאותם רמות ביצועים של6200 יש זיכרונות DDR רגיל ול6600GT יש DDR3????

זה אותה ליבה

וסוג זכרונות לא קשור DDR3 לפי מה שהבנתי הם פשוט צורכים פחות מתח ומתחממים פחות(??)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים