פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים יש לי מאוורר 92 mm של vantec - tornado היה כתוב במפורש Air Flow : 119 cfm ( זה מעולה אני חושב )Rated Voltage: 12 v Rated Power : 12.5 WNoise : 56.4 db(a)Fan Speed : 4800 RPM !הוא חופר בשכל אין ספק, לא אכפת לי איכשהוא אם יש לכם הצעות להנמיך לו את ה- 12 v ולגרום לו לעבוד על 2000 RPM מקסימום אם זה מה שיוכל להוריד טיפה את הרעש, במידה ואין אפשרות דיברתי עם בעל החנות יש לי אפשרות להחזיר אותו ולקבל זיכוי עליו ( 50 אחוז ), ואז אני לוקח מאוורר שקט בהמלצה שלכם.הערה : הוא יושב על גוף קירור xp - 90 למעבד.
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים הכמות CFM היא באמת מעולה ביותראבל המאוור הזה הוא רצחניהוא כמו חלק מהDELTA שנמכריםיש להם CFM עצבני מאוד למאווררים אבל גם DBA מטורףהבעיה עם מאווררים כאלו היא שהW שלהם כל כך גבוהה עד שרוב הבקרים הרגילים לא מצליחים להתמודד איתםאני ממליץ לנסות להפעיל על 5V (רק לחבר מחדש חוטים) אבל לא לנסות את הטריק של ה7V על מאווררים רגילים זה יעבוד רוב הזמן בלי בעיותעל משהו כזה.... יכול להיות לא טובאם אתה רוצה שקטלך וקח מאוורר אחררק שתדע שזה יעלה לך את הטמפ' של המעבד כי המאוורר לא יהיה חזק ורצחני כמו הטורנדו
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מחבר הם היחידים במינם באופי של cfm גבוה עם רעש גבוה? או שיש כאלו עם cfm גבוה וגם אולי במקצת שקטים יותר ( 30-40 db ),ואיזה מאווררים מומלצים כיום בתור שקטים ויעילים
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים שקט - Thermaltake SilentCat 92MM , Vantec Stealth 92mmביצועים אבל עם רעש - Vantec ThermoFlow 92mm Smart , Thermaltake Smart Case Fan II 92mmלא אותו רעש כמו מה שהיה לך אבל בכל זאתהנה משהו לידע כלליככל שהגודל של המאוורר קטן יותר והCFM שלו גדול יותר ככה הרעש יהיה יותר חזקמאוורר 120 שעושה 80CFM זה דבר די רגיל, והוא יכול לעשות את זה ב30DBAמאוורר 80 שעושה אותו דבר יעשה את זה ב(אני זורק מספר) 50DBA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.