עבור לתוכן

מה עדיף - רמקולים של מערכת סטריאו בת 10 שנים או רמקולים נוכחיים

Featured Replies

פורסם

חשוב להקשיב כמה שיותר זמן (יום יומים אפילו) למערכת לפני שאת עובר למערכת השנייה בשביל לבצע את ההשוואה.

אני השוואתי זוג רמקולים של SONY מלפני 14 שנים לעומת זוג רמקולים חדשים של סלסטיון תוצרת אנגלייה במחיר לא נמוך....בסופו של דבר הSONY ניצחו בהפרש קטן ;)

פורסם

אבל אם הלוגיטק עלו לך 2000 שקלים אז למה לא להשתמש בהם?

מערכת עולה 2000 שקלים והיא באה עם נגן ומגבר והכל. ברור שהרמקולים למחשב יהיו באיכות גבוהה יותר.

העובדה שהם עולים 2,000 ש"ח לא אומרת דבר. המחיר האמיתי (וגם הערך) הינו נמוך משמעותית. המחיר הגבוה נובע מהמכס. אלו לא רמקולים מדהימים או אפילו כאלו ששוים את מחירם.

פורסם

ברור שנוסף מחיר משמעותי. זה ידוע שעסקים מוכרים את המוצרים שלהם במאות אחוזים מעל שווים האמיתי.

מצלמת רשת שעולה 150 שקלים למשל עשויה מפלסטיק, עדשה שעולה 10 סנטים, מעבד קטן שבטח עולה פחות משקל וכבל USB .

אבל אם רמקולים עולים 2000 שקלים בישראל אז הם בטח טובים יותר מרמקולים שעולים 500 שקלים בישראל.

ורוב הרמקולים ברמת המחירים הזאת מספקים איכות ממש טובה (לפחות לפשוטי העם שרגילים לרמקולים מגעילים)

פורסם
  • מחבר

רגע MENTALLY , אתה בעצם אומר שיש לי רמקולים מעפנים? :)

אני אישית שמעתי מספר מערכות אחרות והרמקולים נשמעים לי טוב מאוד, במיוחד הבסים...(גם חברים שלי מתלהבים מהרמקולים)

פורסם

אין לכם מושג כמה הצליל יכול להשתפר; הבורות בתחום הזה היא ברכה - כל עוד לא שמעת אתה לא יודע מה יש ואין לך חור בכיס.

אני מחפש מערכת חדשה וסוף סוף שמעתי קומבו שהפיל אותי מהכסא וגרם לשיער שלי להסתמר. בחור אחר הזיל דימעה כשהשמיעו wish you were here!!!

רשמים בהמשך...

פורסם
  • מחבר

שמע אין לזה סוף..יש מערכות שעולות כמו משכורת שתיקח לי חיים שלמים לעשות

פורסם

אני יודע למה הוא מתכוון.

זה תענוג לשמוע בפעם הראשונה את המוזיקה שאתה כבר מכיר באיכות חדשה.

חייבים להיות זהירים.

אני קניתי אוזניות פשוטות של סוני ב70 שקלים, ואחרי שהקשבתי איתם לשירים שאני מכיר ממש התלהבתי. הדבר היחיד שהיה לי זה מערכת רמקולים בת 4

שנהרסה קשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים