עבור לתוכן

מה עדיף - רמקולים של מערכת סטריאו בת 10 שנים או רמקולים נוכחיים

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע LOGITECH Z560 4.1...חשבתי לחבר למחשב מערכת אחת שיש לנו בבית שלא משתמשים בה כי לא כל כך עובדת

השאלה מה עדיף מבחינת איכות למוזיקה ולסרטים

פורסם

מה שנשמע לך יותר טוב.

אתה יכול להיות יותר ספציפי לגבי המערכת ה"בת 10 שנים הזאת"(כי זה לא ממש אומר הרבה)?

פורסם
  • מחבר

אממ לא נראה לי שזה יגיד לך משהו אבל בכל זאת:

הדגם הוא MHCC70. זוהי מערכת סטריאו עם מגש של 5 דיסקים של סוני (המגש לא עובד לי ואין אחריות )

פורסם

תחבר ותשמע, אני אישית דיי בספק האם היא תישמע טוב יותר למרות שכבר יצא לי לשמוע מערכות בנות יותר מ-10 שנים שנשמעות טוב יותר מכל רמקולים למחשב.

Anatoli.

פורסם

האיזכור היחיד שראיתי זה בגוגל בכמה אתרים מכירות בריטיים בלבד, וכמה דפים בנושא תיקון (עם דפים שלא קיימים כבר, אבל הופיעו בחיפוש בגוגל), עם רמיזה לתג מחיר של 410£ (חדש).

פורסם
  • מחבר

גם הרמקולים שלי למחשב וגם המערכת הזו לא נמכרים יותר

אני אצטרך כבל מאריך...איך מחברים את זה לGTXP? (מחברים דרך המערכת אבל באיזה כבל)

תודה

עריכה: חבר שלי טוען שרק בגלל שיש לרמקולים שלי למחשב תקן THX הם יהיו יותר איכותיים...מה דעתכם?

נ.ב. - אם יש משהו שאני בספק זה שהבאסים של הרמקולים יהיו יותר טובים

פורסם

-לא נמכרים יותר? מה אתה אומר..... ו.....?

-בדיוק כמו שאתה מחבר את הרמקולים שיש לך עכשיו, ככה אתה מחבר את המערכת האחרת. מה הבעיה פה? לא כתוב\מצוייר לך ליד החיבורים לאן צריך לחבר את זה? אין חוברת הדרכה? באיזה חלק בדיוק אתה מתקשה?

-תגיד לחבר שלך שיש מערכות רמקולים שעולות יותר מההכנסה השנתית של ההורים שלו-ביחד. ותאמין לי, שלאף אחת מהערכות האלה אין תו "איכות" של THX.

אז מה יותר טוב, הלוג'יטק, או מערכת שעולה יותר מהכנסה שנתית ממוצעת?

בכל מקרה, זה היה בהקצנה(אבל נכון), יש הרבה מערכת טובות שלא עולות כמו בית, והן טובות בלי קשר לTHX(שלמקרה שעדיין לא הבנת, לא באמת נותן משהוא).

פורסם
  • מחבר

כן אבל המערכת הספציפית הזו לא בטוח טובה..אני אנסה

החיבור של המערכת הוא גם שתי כניסות אחת ירוקה ואחת שחורה?

אגב לא צריכות להיות בעיות של מגנטיות נכון? פשוט לרמקולים למחשב יש משהו שמונע מהם להפריע למסך או למארז..אבל לאלה לא בטוח

פורסם

אנשים שוחים שרמקולים נהרסים עם הזמן

רמקולים זולים למחשב (שעולים כמה מאות) נהרסים אחרי 3 שנים. האיכות יורדת משמעותית.

ו-10 שנים זה הרבה זמן. תראה אם המערכת בכלל תומכת בערוצים נפרדים (כאשר ברמקול אחד שומעים משהו וברמקול השני משהו שונה לגמרי).

אני הייתי הולך על הרמקולים החדשים בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל יש לי 10 שנים את המערכת אבל היא בקושי היתה בשימוש כי מאז ההתחלה נדפק המגש דיסקים, אז אף אחד לא משתמש בה

ואמנם יש לי את הLOGITECH כבר 3 שנים, אבל זה לא רמקולים זולים (לפחות לא היו ;D ) - עלו לי 2000 שקל(!)

ואני לא חושב שהם איבדו מהאיכות

מה יש מערכות סטריאו שלא תומכות בהפרדת ערוצים? ::)

פורסם

זאת טכנולוגיה די זקנה , אבל אני לא יודע אם היא בת 10 .

אבל אם יש למגש מקום לחמישה דיסקים סימן שזאת מערכת די מתוחכמת.

אבל אם הלוגיטק עלו לך 2000 שקלים אז למה לא להשתמש בהם?

מערכת עולה 2000 שקלים והיא באה עם נגן ומגבר והכל. ברור שהרמקולים למחשב יהיו באיכות גבוהה יותר.

פורסם

זאת טכנולוגיה די זקנה , אבל אני לא יודע אם היא בת 10 .

אבל אם יש למגש מקום לחמישה דיסקים סימן שזאת מערכת די מתוחכמת.

תגיד, למה להגיב אם אין לך מושג על מה אתה מדבר?

פורסם
  • מחבר

מה הקשר בין המחיר של הרמקולים לאיכותם ביחס לרמקולים לא למחשב?

לא חושב שאפשר להשוות

אם הוא טועה, אז בבקשה תסביר fkloster

פורסם

אני מציע לך לשכוח מכל בילבולי השכל הלא מועילים ולעשות דבר מאד פשוט - קח את המערכת, חבר אותה למחשב ותבצע השוואה עם קטעי מוסיקה שאתה מכיר. אף אחד כאן לא יכול לדעת מה נשמע יותר טוב, בטח שלא אבסולוטית מאחר ואין דבר כזה. ייתכן שלטעמך מערכת A עדיפה על B וייתכן שלטעמי ההיפך הוא הנכון.

פורסם
  • מחבר

אוקי צודק :)

חשבתי פשוט שיש סיכוי שזה בטוח יותר טוב..(כי הרי זה מערכת סטריאו)

אגב, אם כבר NICE דיבר על זמן שמחזיקה מערכת, כמה אמורים להחזיק רמקולים איכותיים למחשב בשימוש יומי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים