פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אל תדאג, אני אפתח פה ת'רד של STEP BY STEP גם ככה בכלל כל התזמונים האלה של הזכרונות (אני לא מבין את זה לא משנה כמה ניסיתי...)ואממ בוא נראה - הבלוק קניתי יד שניה 200 שקל, משאבה 120, 2X120MM עלו לי 120, מיכל בניתי לבד, צינורות עוד 13 שקל... בנדים שטויות...רדיאטור היה לי... זהו - 440 שקל... נראית יותר טובה מ BIGWATER זה בטוח... (מקווה שגם בפועל...)למה לא בנית הכל לבד? אני עכשיו גם מכין אחת, אבל בונה הכל לבד אבל ממש הכל........לא קונה שום חלק חוץ ממשאבה
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אני לא כל כך מבין בקירור מיים אז תקנו אותי אם אני טועה... לפי התמונה אני רואה שיש לך הרבה אויר בתוך הצינורות...זה בסדר ???
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מומלץ כמה שפחות , אבל לך יש בעייה שנקראת משאבה טבולה שהיא דורשת מיכל .לא משנה כמה מים יהיו במיכל , מיכל פתוח גם מוריד מהכח של המשאבה וגורם לאיבוד נוזל הקירור.ממולץ מיכל קטן וסגור הרמטית.משאבה טבולה גם פולטת את החום שלה למים - אם אתה רוצה תעשה נסוי ותפעיל את המאבה בתוך המיכל לפחות שעה(עם/בלי הראדיאטור) ותראה שהמים המיכל מתחממים
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר אמממאני חשבתי שמשאבה טבולה זה הכי טוב...אני הולך לאטום את המיכל כשאסיים את הבדיקת נזילות.. (עם מיכל פרספקט שקוף..)אני גם ארוקן את המים עד לגובה של המשאבה ככה שלא תתאמץ יותר מידי...עוד טיפים?
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים 1. למה מיכל פתוח מוריד מכוח של משאבה? על זה עוד לא שמעתי2. משאבה טבולה אכן פולטת את החום שלה למיים אבל לא מדובר על כמות גדולה (אהים 1000 = 23W) וגם משאבות לא טבולות מחממות את המיים,פחות אבל עדיין3. אם רדיאטור כזה המיים לא יתחממו, אנחנו מדברים על פחות מ30W כל רדיאטור יכול לאכול את זה בלי מלח, אפילו הרדיאטור של הBIGWATER אמור להתמודד עם די הרבה W4. אני חושב שטבולות זה טוב בגלל ש..... זה זול!!!
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מחבר 1. האם זה נכון שמיכל גדול זה לא טוב? (לפי המדריך באתר כתוב שככל שיותר זה מקרר יותר...)2. והאם יש באמת סכנת אידוי למיים? בחום כה נמוך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.