פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים יש לי ג'יפורס 4 64 מגה בייט ואני רוצה לדעת אם אפשר לפתוח בו צינורות עיבוד, מישהו יודע כמה בכלל יש בו ? 2 ? עשיתי לו קצת OC ואני רוצה לראות כמה אפשר להוציא ממנותודה
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אחי הכרטיס הזה לא שווה כלום אני אומר לך אישית גם עים תעלה לו מלא מגה הרצים אתה לא תרגיש בהבדל אחי לי יש fx 5200 ועשיתי לו אובר ואני לא מרגיש שום הבדל אחי בהצלחה :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים לא בכל כרטיס ניתן לפתוח צינורות עיבוד, ניתן לעשות זאת רק בכרטיסים שהם בעלי צינורות רדומים/סגורים. הכרטיס שלך לא בעל צינורות שכאלה, אם יש בו בכלל
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אחי גם לי יש כרטיס כזה עשיתי לו OC טוב אבל אני רוצה לעשות לו v-mod אבל אף אחד לא עזר ליאז אני מבקש פה שוב אני צריך עזרה בוולט מוד לג'יפורס 4 MX 440 64MBאני מצאתי מדריך אבל אין לי מושג מה עושיםעזרה בבקשהאחי תעשה לו OC ואם בא לך אם מישהו יעזור לי תנסה לעשות וולט מוד אולי תשנה ת'כותרת לוולט מוד ג'יפוס 4
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אם אתה מתעניין בVMOD לכרטיס - ויש לך כסף לחדש חפש בפורומים בחו"ל פה לא תמצא.אתה צריך גם המון ידע באלקטרוניקה.נ.בל4200 הבנתי שאפשר לפתוח צינורות.
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים לא ל4200 אי אפשר לפתוח צינורות!!!, פתיחת צינורות התחילה רק מהדור הישן של ATI עם ה9800SE, לפני זה לא היה ולא נברא דבר כזה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.