פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים יש לי נורת'ווד 2.4 עם קירור סטוק של אינטלהעליתי אותו דרך הביוס ל- 2.7 והביוס מאפשר לי להעלות אותו עד 3.0 אני רוצה לדעת מתי זה כבר מסוכן, או גבולי, בכמה מגה הרץ המעבד אמור להתחמם יותךר מדי עם קירור סטוק?משום מה האוורסט לא מראה לי את הטמפרטורה, למישהו יש דרך אחרת לבדוק את הטמפרטורה ? כי ממש לא בא לי לשרוף את המעבד....תודה ! ! !
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים למה לא מראה לך את הטמפ' ?אפשר תמונה?אז תבדוק בביוס את הטמפ' , או שתוריד תוכנה בשם SpeedFan , ושם תוכל לראות.
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מחבר http://img350.imageshack.us/my.php?image=notemp5di.jpgוגם ה speedfan לא מראה, הוא מראה רק טמפ' אחת, 22 מעלות, וזהו (שזה ממש לא הגיוני, אני עם קירור סטוק, מזגן כבוי ואובר של 300)
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מחבר לוח מעפן שאני אפילו לא יודע את שם החברה (flipchip או משהו כזה...)הקטע שזה עבד לפני כמה ימים ועכשיו זה לא עובד
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים אתה בטוח שעבד?למה יש לוחות שאין בהם חיישנים בתוך הלוח אם עצמו מובנים.....
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מחבר עבד, אם אני אמצא תמונה אני אביא, המחשב שלי עושה טובה שהוא נדלק ואין לי כח לבלגן להדליק אותו אם אני נכנס לביוס............
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.