פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מחבר סתם חשבתי בגלל שנעלו את הת'רד ההוא אז חבל...בכול אופן תראו את המוד החדש שלי:כל מי שירצה הסבר איך להוסיף אותו שיכתוב[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מחבר מוד בהיסחפות....הדבר הזה נקרא "אופנוע" תאמינו או לא...השליטה בו קלה כול עוד אתם לא מתכוונים לעצור אחרת אתם תעשו לופ ותיפלו..אבל מה שבטוח זה שמצחיק לראות את הדיסקית הזאת מתגלגלת על הכביש זה נראה כמו גלגגל של רכב אחרי תאונה שעף בכביש מההדף...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מוד בהיסחפות....הדבר הזה נקרא "אופנוע" תאמינו או לא...השליטה בו קלה כול עוד אתם לא מתכוונים לעצור אחרת אתם תעשו לופ ותיפלו..אבל מה שבטוח זה שמצחיק לראות את הדיסקית הזאת מתגלגלת על הכביש זה נראה כמו גלגגל של רכב אחרי תאונה שעף בכביש מההדף...קוראים לזה "IT"
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים הנה מודים שלי : כמו שאפשר לראות : Aston Martin Vanquish ו - Ford Mustang GT Concept שיפרתי להם גם את קובץ הHANDLING והם פשוט חבל"ז עריכה : אל תגידו שאני לא נחמד הורדתי לכם את הרזולוציה מ1600X1200 ל1024X768 [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים תגידו איפה זה הבית ספר לנהיגה?? (אני יודע שכתבו את זה בתרד אחר אבל הוא ענק וזה שעה לחפש עכשיו ) (תשלחו גם מפה)הא ואני במשימה שצריך להקפיץ אז אני כבר יכול ללכת לבית ספר לנהיגה??????
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים אם אתה מדבר במשימה שצריך להקפיץ את האוטו(העיר הראשונה)אז אתה לא יכול כי הבית ספר לנהיגה בעיר השניה
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים הכל יפתח לך בזמן המתאים! אין טעם לנסות עכשיו להקדים כי סתם לא תהיה לך גישה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.