פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים הבלוק אמור להראות כך אך זה עדיין לא סופי אם יש לכם הערות הצעות לשיפור הגיבו בבקשה. תודה מראש.
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים אני מניח שבשביל שהחום יועבר מעבר לחלק התחתון למרכז המים כדי שייספג טוב יותר, ???
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים אני מניח שבשביל שהחום יועבר מעבר לחלק התחתון למרכז המים כדי שייספג טוב יותר, ???כן זה בדרך כלל המטרה של זה
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים אני לא מצליח להעלות תמונה אבל יהיה טוב אם הכניסה תהיה בדיוק על ה בליטות האלה.... נגיד ככה: ,,,,,,,,,,,,@,,,, @,,,,,,,,,, @כניסה או יציאה""" בליטות של העברת החום למים...יהיה יותר טוב לדעתי
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים ^^תנסה לעשות מה שהציעו מעליואם בא לך להשקיע תעשה את זה בצורת ספירלה ובלוטות במרכז הספירלה, זה יכול לצאת מעולה
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים אני לא יודע מה זה סקטץ' אפ אבל אני משתמש בתוכנה שנקראת RHINOCEROS ןהיא גם בשביל תלת מימד(משם גם הכינוי) ובקרוב תמונה פשוט אין לי כוח
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר תוזה על כל התגובות אני אקח לתשומת ליבי את הרעיונות ואכין סקיצות אגב הבלוקים והיו מיוצרים על ידיי אני מיצר הרבה רעיינות ליצירה אך כרגע יש לי שיעור מתמטיקה אני אחזור עם סקיצות משופרות
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אל תעשה ספירלה , ממש לא מומלץ יש לו התנגדות רבה למים. זה יהיה רעיון טוב ,,,,,,,,,,,,@,,,, @ ,,,,,,,,,, @כניסה או יציאה רק מומלץ לעגל את הפינות למעבר חלק של הנוזל.
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים רק מומלץ לעגל את הפינות למעבר חלק של הנוזל. לא היה לי כוח לעשות את זה עגול...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.