עבור לתוכן

זקוק לעצה/דעה שלכם שוב בקשר לקירור לפרסקוט הלוהט שלי...

Featured Replies

פורסם

אוקיי , הייתי סגור על עצמי לקנות את ה XP-90 + SilentCat 90mm אחרי המלצות רבות שלכם מאנשי הפורום... אני בא להזמין אותו מ noacomp.co.il ( שזוהי דרך אגב החנות הכי זולה לקירור הזה והייתי אומר דיי היחידה ) אין להם במלאי ( בעסה ) יגיע רק עוד איזה שבועיים.... אז הוא הציע לי (המוכר בטלפון) פתרונות קירור אחרים... שזה כולל ה 7700CU ה XP-120 הביגטייפון.... עכשיו כולי בבלבלה שוב :kopfpatsch: אני לא יודע שוב מה לקחת.... ובאתי לאיזה אחד בעיר שלי והוא זיין לי תשכל שה XP-90 לא משהו כי זה אלומיניום ועדיף משהו מנחושת שמוליך יותר טוב.... והוא אמר לי אני כבר 12 שנה במקצוע... אני יודע שהוא חרטטן שרוצה רק למכור לי אבל אולי יש משהו בדבריו?! מה לעשותתתתתתתתתת??????????? :(

זקוק לעצות כמה שיותר ומי שמבין בזה כמה שיותר.. ושיש לו ניסיון עם קירורים שונים לפרסקוטים הלוהטים ( ד"א זה פרסקוט Pin 478 )

פורסם

אז הוא הציע לי (המוכר בטלפון) פתרונות קירור אחרים... שזה כולל ה 7700CU ה XP-120 הביגטייפון.... עכשיו כולי בבלבלה שוב  :kopfpatsch: אני לא יודע שוב מה לקחת....

להגיד לך את האמת, זה בדיוק מה שקרה לי, רציתי בדיוק את אותם מוצרים שאתה רצית מאותה חנות, ואמרו לי שאין במלאי.

בסוף החלטתי לקחת את הביג טייפון, ואני לא מתחרט.

פורסם
  • מחבר

כן אבל לך יש את ה Northwood ולי את הפרסקוט החם יתר על המידה... אני לא יודע אם יש לזה את אותו אפקט קירור כמו שלך יש עכשיו... וד"א... הוא שקט?! אני רוצה גם משהו שקט כי המאוורר שלי רץ עכשיו על איזה 5300+ RPM והרעש בלתי נסבל....

אה עוד משהו ששמתי לב עכשיו.... הוא לא שוקל גם קצת יותר מדי? זה לא מסוכן? 813 גרם?!

פורסם

כן אבל לך יש את ה Northwood ולי את הפרסקוט החם יתר על המידה... אני לא יודע אם יש לזה את אותו אפקט קירור כמו שלך יש עכשיו...

לא יהיה לך טמפ' כמו שלי, אבל כן, הוא יוריד לך את הטמפ'.

וד"א... הוא שקט?! אני רוצה גם משהו שקט כי המאוורר שלי רץ עכשיו על איזה 5300+ RPM והרעש בלתי נסבל....

שקט מאוד. (1300 סל"ד), ומקרר מצויין.

בכל מקרה אתה גם יכול להחליף מאוורר

אה עוד משהו ששמתי לב עכשיו.... הוא לא שוקל גם קצת יותר מדי? זה לא מסוכן? 813 גרם?!

לא.

גם אני פחדתי קצת מהגודל והמשקל שלו, אבל אחרי שתרכיב אותו תראה שהוא יציב ותפוס חזק.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=135734.0

פורסם
  • מחבר

כן ראיתי תאשכול שלך עכשיו כי ראית שאף אחד לא עונה אז התחלתי לשוטט ולחפש דעות ועצות ומצאתי את האשכול שלך... וראיתי גם באשכולות אחרים שממליצים על הביגטייפון...... נשמע טוב... תגיד המשחה הטרמית שבאה איתו שווה משהו? או כדאי שאני אשקיע עוד איזה 30 ש"ח ואקנה את ה ArcticSilver הידוע לשמצה?

עוד משהו שרציתי לדעת... המארז שלי הוא ATX פשוט ( אפילו למדיי) אין לו חורים נוספים כמו שראיתי במלא מארזים אחרים כאן ושיפורים נוספים... השאלה שלי האם הביג טייפון ( עכשיו אני מבין למה קוראים לו BIG ) יכנס לי במארז... זאת אומרת הדלת של המארז תסגר? וגם אם היא כן תסגר כמו שראיתי אצלך... המאוורר שלו ממש צמוד לדלת ככה שהוא לא ממש יעיל המאורר כשהוא צמוד לדלת... מה אתה אומר?

פורסם

18-19 ס"מ מספיקים (הכוונה לרוחב המארז)

אם יש פתח איוורור בדלת המארז (מול המעבד) אז יש קצת שיפור בכמה מעלות

לי אין פתח איוורור בדלת

נכון לזמן הזה הביגטייפון הוא השילוב האופטימלי של קרור

ביצועים+שקט+מחיר

פורסם
  • מחבר

כן ידעתי שתמיד משהו ידפק לי.... בדקתי עכשיו עם סרגל... רוחב המארז = 17.5 ס"מ

פורסם
  • מחבר

יש למשהו הצעות של מארזים טובים ולא יקרים?

פורסם
  • מחבר

קצת יקר למארז פשוט של 300W לא ? חחחח ואין מצב שאפשר להכניס את הביג טייפון למארז שלי?! דיי עם כמה נזק אני כבר יכול לצאתתתתתתתתתתתתת

לא הולך לי שום דבררררר נשבע לכםםם מזל חרא יש לי >:(

פורסם

קצת יקר למארז פשוט של 300W לא ? חחחח ואין מצב שאפשר להכניס את הביג טייפון למארז שלי?! דיי עם כמה נזק אני כבר יכול לצאתתתתתתתתתתתתת

לא הולך לי שום דבררררר נשבע לכםםם מזל חרא יש לי  >:(

המארז הזה מגיע עם ספק איכותי ושני מאווררים 120mm, אחד המארזים המשתלמים והטובים

פשוט הוא בטוח לא...

פורסם
  • מחבר

המארז הזה מגיע עם ספק איכותי ושני מאווררים 120mm, אחד המארזים המשתלמים והטובים

פשוט הוא בטוח לא...

משהו קטנטן... הוא מגיע עם מאוורר 120 אחד אחורי ולא עם שניים... הקידמי הוא אופציונלי.... והספק שלו הוא רק 300W זה לא קטן מדי?

ומה בקשר למארז שהצעתי בהודעה מעלה

פורסם

דבר ראשון, יש פורום שעוסק במארזים - שם יתנו לך תשובות יותר מדויקות ויוכלו לעזור לך יותר בקשר לבחירת המארז

בקשר למארז שהבאת - ג'נרי, ספק מעפן (ו300W בהחלט יספיק לך, אלא אם כן יש לך כרטיס מסך שדורש ספק חזק יותר), לא מתקרב למארז שליפה הציע לך

הוא מגיע עם 120 אחד שעושה את העבודה הרבה יותר טוב מכל מארז ג'נרי, עדיף להשקיע עוד 100 שקל

ושוב - תפנה לפורום המיועד, תקבל הרבה יותר תשובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים