פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים תוריד את הסינק מהמעבד בזמן משחק ותגיד לנו אם זה עדיין מצחיק.כבר אמרתי מקודם, זה עדיין נכון ב AMD (היו אמורים להוסיף את זה לווינצ'סטר/ווניס)
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים היום קשה להרוג מעבדיי AMD , אפילו החל מערכת השבבים nForce2 . פעם בקלות היה אפשר לרצוח פלומינו
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים עכשיו מובנת לי יותר הדרישה שלך למחוק את הדיון , קשה למעריץ מושבע של AMD לראות מעבד AMD נשרף אה ?? צודק.
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים פותח הת'ראד - אולי כדאי להבהיר את הדברים (שהבעיה תוקנה, שזה לא כך בכל מעבדי AMD) בהודעה הראשונה של הנושא כדי למנוע אי הבנות.
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים לא חדש בתחום , פשוט פעם ראשונה שראיתי תסרטון . ולמה לנעול אני בטוח שיש פה עוד כמה שלא ראו את זה יש סרטונים דומים יותר חדשים ? אני לא ראיתיאגב,הסרטון נחמד,איזה ריח יש למעבד שנשרף?
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים מחבר פותח הת'ראד - אולי כדאי להבהיר את הדברים (שהבעיה תוקנה, שזה לא כך בכל מעבדי AMD) בהודעה הראשונה של הנושא כדי למנוע אי הבנות. ערכתי
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים מה הקטע להביא סרט לפני 5 שנים כמעט !?!זה רק יטעה פה אנשים חובבנים שלא מבינים בזהויחשבו שכל המעבדי ה AMD נשרפיםלדעתי צריך למחוק את הדיון הזה.א. אני בטוח שאפילו האנשים החובבניים ביותר יודעים ליקרוא בסוף הסרטב. מה דעתך על זה שצריך למחוק את זה מכל השרתים בעולםכולל זה של גוגל וצריך גם למחוק מרחוק מכל מחשב שאפשר שביקר בתארד ואם אי פשר מרחוק אז לשוף אותו מקרוב זה יכול להצליח
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים ^^^ כדי להראות מה לא לעשות וסתם כד להתנסות ודרך אגב אותו דבר אפשר להגיד גם על כל תחום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.