עבור לתוכן

אנשים למישהו היה את זה או יש שכואב לעלות מדרגות או לרוץ, עזרה בבקשה..

Featured Replies

פורסם

אחרי מספר ימים של עבודה כואב לי לעלות מדרגות ולרוץ, בברכיים יש נקודה כזאת שממש כואבת, בשתי הברכיים במקום זהה, זה מתרפא?

למישהו היה את זה? איך נפטרים מזה יש תרופה שיטת ריפוי? :'(

פורסם

join the club

שבוע בטלה

קצת מעל הברכיים השרירים פשוט מתים (אחרי שבוע של ריצות 3 ק"מ כל יום)

תתרגל להרגשה, עוד 30-40 שנה ככה יראו החיים שלך

פורסם

אורטופד? ::)

פורסם
  • מחבר

זה לא שרירים זה נקודות כאלה ממש שכואבות אם זה היה שריר זה ממש לא בעיה היית מזהה..

בקשר לאורטופד זה האפשרות האחרונה כי הם אומרים יעבור לבד וזה אף פעם לא עובר, אז רציתי לשאול אולי יש מישהו שהיה לו את זה ונרפא ..

פורסם

אבל הכאב הזה יכול לנבוע מכל מיני דברים

זה שלאחרים היה משהו דומה לא אומר שזה מה שיש לך

חכה יום יומיים. לא עובד לך לאורטופד

איבחון רפואי דרך האינטרנט זה הדבר הכי דפוק שיש

פורסם
  • מחבר

חחח זה נכון... אוקיי תודה בכל מקרה...

פורסם

איזה נעליים יש לך ? לכמה אנשים שאני מכיר היו כאבים , חלק החליפו לנעל איכותית וחלק מהכאבים נעלמו .

ובלי שום קשר אני תמיד ממליץ להשקיע בנעל טובה .

פורסם

אם יש לך את הנעל החדשה הזאת של אדידס עם המחשב בפנים אז יש בהם באג שגורם לכאבי בירכיים , אתה צריך להוריד את הפאץ' החדש (1.6.3.6.7.4)

חוץ מזה אתה חייב כמובן גם דריוורים מתאימים לרגליים שלך ולכל מה שאתה מתכוון לדרוך עליו עם הנעליים

:-\

פורסם

אם יש לך את הנעל החדשה הזאת של אדידס עם המחשב בפנים אז יש בהם באג שגורם לכאבי בירכיים , אתה צריך להוריד את הפאץ' החדש (1.6.3.6.7.4)

חוץ מזה אתה חייב כמובן גם דריוורים מתאימים לרגליים שלך ולכל מה שאתה מתכוון לדרוך עליו עם הנעליים

:lol: :lol: :lol: :lol:

:screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

כואב לך מתחת לפיקה במקרה? אם כן קוראים לזה כאבי גדילה אני חושב... בכל מקרה אם אתה עושה הרבה ספורט יש סיכויי גבוה שידפקו לך הברכיים

פורסם

אדידס one חחחח למישהו יש מושג מאיפה קונים אותך? ובקשר לכאבים שלך......אם לא תלך לרופא, אוליי בסוף תהיה על כיסא גלגלים, מי יודע

פורסם

כואב לך מתחת לפיקה במקרה? אם כן קוראים לזה כאבי גדילה אני חושב... בכל מקרה אם אתה עושה הרבה ספורט יש סיכויי גבוה שידפקו לך הברכיים

יש לי ת'כאבים האלה מתחת לברכיים..לא ידעתי שבגובה 1.84 ממשיכים לגבוה..

פורסם
  • מחבר

יש לי תכאב באמע הפיקה משהו כזה וזה די משתפר אז טפו טפו טפו ובקשר לענליים יש לי נעלים טובות...

פורסם

כבר נערכו עשרות מחקרים בקשר לנעליים ובכולם הוכח ששום נעל ,יקרה ככול שתהיה לא עוזרת למנוע נזקים.

בצבא כל כמה שנים בודקים נעלי ספורט לעומת נעלי צבא (שכידוע לכם הם לא מהמשוכללות) ואין שום הבדלים בין הנעליים מבחינת מניעת נזקים לגוף.

אורטופד אמר לי שהדבר היחידי שאפשר לעשות בכדי להפחית נזקים זה ללכת ולרוץ על חול רך.

בקשר לכאב שלך , יכול להיות שמה שכואב לך זה הרצועות שהם גידים שמחברים את המיפרקים ,תשתדל לא לכופף את הברך מעבר ל-90 מעלות.

פורסם

קראתי שבכלל מומלץ ללכת יחף היות וזה מחזק את שרירי כף הרגל מה גם שאדידס או נייק הוציאו לא מזמן נעליים שמבוססות על זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים