פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים תסתכלו בחתימה...את המחשב אני אמור לקבל מחר או ביום ראשון/שני מקסימום.תודה מראש, ניר. (:
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים מחבר סבבה...העיניין הוא שאין לי מושג איך עושים אוברקלוק \: חחח...ככה ש... |:עריכה:קראתי את המדריכים לאוברקולוק באתר אבל ממש לא הבנתי כלום \:
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים תוריד את הקובץ COOLBITS מהמאגר של האתר זה יפתח לך אפשריות אוברקלוק בדריורים .תתחיל מזה
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים חבל שתעייף את המערכת שלך סתם..גם ככה המחשב שלך חזק מאוד מאוד...אולי הכרטיס מסך שלך יצטרך קצת אוברקלוק אבל חוצמזה לא נראה לי שזה ממש נחוץ לך.
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים נחוץ זאת מילה יפה.. אבל אם יש לך מעבד 3GHZ ובלחיצת כפתור אפשר לשפר לו את הביצועים אז למה לא?
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים כי אם ישרף בטעות לא חראם על מעבד כזה? למרות שהסיכויים נמוכים, ותלוי כמה אוברקלוק הוא הולך לעשות..אבל בכל זאת שיהיה לך בהצלחה !!
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים ואם ישרף המעבד בסטוק?אני בנתיים רץ על 3.75GHZ עם המעבד שלי (3GHZ פרסקוט) כבר חודש והכל עובד כמו בובה, וגם אם הוא ישרף. רק תנסה להוכיח שהוא היה באוברקלוק, פשוט אי אפשר לדעת. וגם, אם עושים הכל חכם ושומרים על טמפרטורה נמוכה ולא מגזימים עם המתח פשוט אי אפשר להרוס מעבד מאוברקלוק.. אני לפחות לא יודע על אף אחד שהצליח
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים שלום.גם אם המעבד לא ישרף, עדיין הוא מעבד אחריות על מעבד חדש ואם מישהו אחר יקרה למעבד אין אחריות אחרי O.C...וגם אם הוא יעשה O.C למעבד נגיד יעלה את זה בעוד 0.4GHZ זה לא ממש יתן לו משהו כ"כ רציני בכול אופן המחשב שלו כבר כך אומר לפעול מהר מאוד...
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים מחבר על הכיפאק...ברגע שאני יקבל את המחשב אני כבר ישאל שאלות יותר פרטניות.... (:דרך אגב איך החתימה שהכנתי? (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.