עבור לתוכן

האם זה לגיטימי לבדוק במסך דק שאין פיקסלים מתים בעת קנייה ולא להסכים לקבלו אם יש?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת.

אני רוצה לקנות מסך דק של Samsung ( 930b ) אך בשל האחריות "הנוקשה" שיש על פיקסלים מתים עם מסכים של סמסונג,

אני ארצה לפחות לבדוק בעת הקנייה שאין ולו פיקסל מת אחד במסך.

האם זה מקובל ?

האם חנויות מאפשרות כאלו דברים ?

( אחרי הכל הם פותחים את המוצר ואם הוא לא לטעמי מחזירים למקום )

פורסם

אם אתה רוצה אתה גם יכול לבדוק אם הכבל של החיבור שלו לחשמל נקי. (הבנתה את הנקודה אני חושב)

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה אתה גם יכול לבדוק אם הכבל של החיבור שלו לחשמל נקי. (הבנתה את הנקודה אני חושב)

אוקיי,

אני מקווה שאם יהיו אני אמצא אותם, כי אם אני אגלה בבית, יכול להיות שהם לא יסכימו לקבל בחזרה או משהו כזה...

פורסם

זה מאוד לגיטימי אין סיבה לא לעשות את זה אם אפשר

ודרך אגב האחריות של סאמסונג התרככה לאחרונה והיא עכשיו יותר טובה ממה שהיא היתה לפני חצי שנה כשקניתי את המסך שלי שרק בגלל האחריות לא קניתי סאמסונג....

פורסם

עד כמה שזכור לי, כמה חברים בפורום דיווחו שהם ביקשו (וקיבלו) לראות את המסך לפני קניה.

פורסם

אני קניתי לפני 4-5 חודשים מסך של סמסונג, התעקשתי לבדוק בחנות ונתנו לי.

אם עושים לך קונצים פשוט תגיד שמבחינתך זה תנאי לקניית המסך ושאם לא נותנים לך אז אתה קונה במקום אחר.

ועוד משהו, אל תתן להם להראות לך את זה סתם כשמשהו פועל ברקע. תביא איתך תוכנה נוחה כמו Dead Pixel Buddy (לינק להורדה:http://www.laptopshowcase.co.uk/downloads.php?id=1 ) ותפעיל אותה כי ככה עולים על דברים שלא רואים אחרת (ככה אני ראיתי פיקסל שרוף שלא היה אפשר לראות כשהראו משהו אחר על המסך).

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

אני קניתי לפני 4-5 חודשים מסך של סמסונג, התעקשתי לבדוק בחנות ונתנו לי.

אם עושים לך קונצים פשוט תגיד שמבחינתך זה תנאי לקניית המסך ושאם לא נותנים לך אז אתה קונה במקום אחר.

ועוד משהו, אל תתן להם להראות לך את זה סתם כשמשהו פועל ברקע. תביא איתך תוכנה נוחה כמו Dead Pixel Buddy (לינק להורדה:http://www.laptopshowcase.co.uk/downloads.php?id=1  ) ותפעיל אותה כי ככה עולים על דברים שלא רואים אחרת (ככה אני ראיתי פיקסל שרוף שלא היה אפשר לראות כשהראו משהו אחר על המסך).

תתחדש.

מצאת פיקסל מת בעת הבדיקה בחנות ?

האם הם יתנו להתקין אצלם תוכנה לבדוק את זה ?

פורסם

אני לא חושב שיתנו לאדם להתקין תוכנה כדי לראות אם לקנות את המסך כי זה פה ישראל שכחתם

פורסם

מצאת פיקסל מת בעת הבדיקה בחנות ?

האם הם יתנו להתקין אצלם תוכנה לבדוק את זה ?

כן, מצאתי פיקסל מת בעת הבדיקה בחנות. הרי בשביל זה בודקים בחנות....

התוכנה Dead Pixel Buddy היא סתם קובץ exe שנותן לך להציג את כל המסך בצבע אחיד - באיזה צבע שאתה רוצה. לא צריך להתקין. אם תתעקש - יתנו לך להפעיל אותו.

אני לא חושב שיתנו לאדם להתקין תוכנה כדי לראות אם לקנות את המסך כי זה פה ישראל שכחתם

אחת הבעיות של צרכנים בישראל היא שהם לא עומדים על הזכויות שלהם. אם תבוא לחנות בגישה הזו, אז ברור שאין סיבה שיתנו לך לבדוק. אבל אם אתה חושב שזו דרישה סבירה (וכן, לבדוק מסך שעולה כמעט 2000 ש"ח זה סביר ביותר), ותתעקש על זה, אז אין שום בעיה ויתנו לך להפעיל מה שתרצה.

רק צריך להציג את הדברים בצורה הנכונה, ולדעת שללקוח יש לא מעט כוח בזה שהוא פשוט יכול ללכת לחנות אחרת שכן תיתן לו לעשות בדיקה, והופ, החנות הפסידה מכירה בהיקףש ל 2000 ש"ח.

המלצה: אם אתה לא מרגיש נוח עם זה - לך עם מישהו שכן מרגיש נוח עם זה (למשל עם אחד ההורים או עם אח גדול, למשל אם אתה צעיר ואין לך נסיון בזה. אגב, מנסיון, מוכרים בחנות עושים פחות קונצים למבוגרים מאשר לילדים...).

פורסם

מסכים עם מה שנאמר פה, לגיטימי לחלוטין.

אם הם לא מסכימים, תגיד תודה רבה, ולך לחנות אחרת.

פורסם

לא יודע עד כמה רכישה של 2000 ש"ח מזיזה לחנות שמרוויחה על המוצר רק 3 אחוזים מערכה המלא.

סתם נקודה למחשבה, אשר עשויה לענות לתוהים כאן על השאלה הזאת.

פורסם

כן, מצאתי פיקסל מת בעת הבדיקה בחנות. הרי בשביל זה בודקים בחנות....

התוכנה Dead Pixel Buddy היא סתם קובץ exe שנותן לך להציג את כל המסך בצבע אחיד - באיזה צבע שאתה רוצה. לא צריך להתקין. אם תתעקש - יתנו לך להפעיל אותו.

אחת הבעיות של צרכנים בישראל היא שהם לא עומדים על הזכויות שלהם. אם תבוא לחנות בגישה הזו, אז ברור שאין סיבה שיתנו לך לבדוק. אבל אם אתה חושב שזו דרישה סבירה (וכן, לבדוק מסך שעולה כמעט 2000 ש"ח זה סביר ביותר), ותתעקש על זה, אז אין שום בעיה ויתנו לך להפעיל מה שתרצה.

רק צריך להציג את הדברים בצורה הנכונה, ולדעת שללקוח יש לא מעט כוח בזה שהוא פשוט יכול ללכת לחנות אחרת שכן תיתן לו לעשות בדיקה, והופ, החנות הפסידה מכירה בהיקףש ל 2000 ש"ח.

המלצה: אם אתה לא מרגיש נוח עם זה - לך עם מישהו שכן מרגיש נוח עם זה (למשל עם אחד ההורים או עם אח גדול, למשל אם אתה צעיר ואין לך נסיון בזה. אגב, מנסיון, מוכרים בחנות עושים פחות קונצים למבוגרים מאשר לילדים...).

אני מאוד מרגיש טוב עם זה אני פשוט אומר שבישראל אין כוח של צרכנים חזק פה אנחנו צריכים לרצות את המוכר ולא המוכר אותנו ופשוט המוכר יתייחס אליך כאל קרצייה

פורסם

אני מאוד מרגיש טוב עם זה אני פשוט אומר שבישראל אין כוח של צרכנים חזק פה אנחנו צריכים לרצות את המוכר ולא המוכר אותנו ופשוט המוכר יתייחס אליך כאל קרצייה

קרצייה, אבל עם מסך בלי פיקסלים שרופים.... :)

כפי שאמרתי, לי לא עשו בעיות, וגם אם המוכר חושב שאתה נודניק, הוא עדיין יתן לך לבדוק את זה בשביל לרצות אותך ושאתה תקנה ממנו. שווה בהחלט את הטירחה.

פורסם

כשאני קניתי את ה-730B שלי המוכר היה מאוד נחמד פתח לי אותו ונתן לראות שאין שום פיקסלים מתים והכל היה מושלם.

בכלל, הוא אמר שמתוך 54 710T שהוא מכר רק לאחד היה פיקסלים מתים אז כנראה שעניין האחריות של סאמסונג לא כל כך רציני כמו שעשו ממנו...

פורסם

יש מספיק חנויות שיאפשרו לך לבדוק את המסך לפני לי נתנו לבדוק את המסך עם התוכנה לפני הקניה ללא שום בעיות

וזה נראה להם מאוד הגיוני

החנות בכורזין גבעתיים מי שמכיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים