פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים יכול להיות שזה בגלל החום ויכול להיות שלא.... למשל אתמול קרה היה לי ריסט אחרי איזה חודש וחצי שאני עם ה-OC שלי.... ומשום מה אני לא יודע למה זה קרה.... המעלות אצלי היו 53-55 .....אבל זהו עכשיו אין לי את זה כבר... יכול להיות שקרה לך אותו דבר כמו שלי... לא יודע למה זה.
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים מחבר זה קקירור של אינטל סוקט478 1.6 פנטיום 4 נורטווד 40-42 39 מעלות בזמן IDLE כמו שאומריםהחלפתי משחה תרמית לפני כשבועיש מצב הקירור הזה גמר ת'סוס? או המשחה לא שמתי טוב -מה שלא נראה לי........?
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים הריסט הזה קורה לך כל הזמן ? או שזה קרה לך רק פעם אחת ?הטמפ נראות בסדר גמור...
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים הטמפ יותר מדיי בסדר... אני הייתי בלילה אחד עם המחשב תחת קידוד בלי הקירור של WAFFER שזכיתי בו במפגש פורום האחרון והגעתי ל-75 והמחשב בריא ושלם...
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים מחבר לא זה היה פעם אחת ...לא היה לי אף פעם כאלה ריסטים רק היום פתאום ראיתי המחשב עשה לעצמו ריסט...אז אם זה לא חום מה עו יכול להיות?
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים תריץ memtest כנראה אחד מכרטיסי הזיכרון.ויכול להיות גם הספק. אבל יותר נראה כמו זיכרון פנימי.
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים שמע באמת שאני לא יודע מה להגיד לך....אתמול גם לי היה ריסט פתאומי ... אז מרוב שהייתי בלחץ כי לא ידעתי ממה זה אז פשוט הורדתי את הבאס מ215 ל210... ובנתיים לא קורה כלום...בכל מיקרה אתה אומר שלא עשית OC אז זה באמת מוזר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.