פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים אני מכין בלוק מים למעבד ואולי גם לכרטיס מסך, אבל בינתיים הבעיה שלי היא במעבדהבלוק שאני מתכנן דומה מאוד לWhiteWater (צירפתי תמונה)לבלוק יש כניסה אחת ושתי יציאותלי יש תושבת 754 ולפי מה שהבנתי, הבלוק הזה יושב על תושבות מסוג 939/940/754 בצורה אנכית, כלומר ככה:|@||@||@|ובשאר התושבת בצורה מאוזנת:@@@(ה@ים זה המחברים)הבעיה היא שלא נראה לי שכדאי לשים בלוק כזה בצורה אנכית, זה לא נראה טוב, פשוט לא מסתדר לימכיוון שאני בונה בעצמי את הבלוק אני יכול למקם את חורי העיגון איפה שאני רק ירצה, שישב בצורה אנכית או מאוזנת לפי בחירתימה אתם אומרים, לשים אותו מאוזן או מאונך?ובקשר לרדיאטור - איך הסוויפטאק 2*120MM שמוכרים בפנדה לעומת הICE EXTREME?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים לא משנה איך תשים אותוהעיקר שהכניסה תהיה מעל הליבה עצמה לא כל המגן הגדול אלא המיקום של הליבה בפניםהרדיאטור אמור להיות זהה ודומהעוד לא עשו ביקורות אבל זה אמור להיות בערך אותו דבר
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים מחבר שהכניסה תהיה מעל הליבה?לא צריך שיא תהיה בדיוק על הליבה?הליבה נמצאת בדיוק במרכז המעבד כן?
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים שהכניסה תהיה מעל הליבה?לא צריך שיא תהיה בדיוק על הליבה?הליבה נמצאת בדיוק במרכז המעבד כן?כן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.