פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים Sacrifice - מחברת shiny שפיתחו את MDK ! צרפתים מוכשריםאני חושב שהתבלבלת עם ubisoft , שייני אמריקאים.
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים אני לא מבין!?!? אתם פשוט לא סגורים על עצמכם...!ברורשReD Alert 1כן, 1הוא משחק האסטרטגיה הגדול בכל הזמנים... וואי אני זוכר קיבלתי אותו לברמצווה כשהוא יצא.. חחצודק!!!עד עכשיו אני עוד משחק אותו (עם חברים, ברשת)אחלה משחק!!!
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים אתם יכולים לעשות מליון סלטות המשחק הכי טוב החלוץ של כל משחקי האסטרטגייה לדעתי הוא civiliaztion המקורי והחדש שייצא יהיה פי מליון יותר יפה
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים Red Alret 2, C&C: TS, Warcraft 3: RoC, C&C: Generals.וחוץ מזה, אני לא יודע מה איתכם, אבל אישית - אני לא יכול לחכות ל- Age of Empires III! אני רק מזיל ריר מהמחשבה עליו...
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים סוחר הים היה משחק מחשבה ולא אסטרטגייה כולה היית צריך לקנות סחורות בזול למכור ביוקר ולכסתח כמה פירטים פה ושם
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים Strength פה יש תמשחקים מהסדרה http://www.gamespot.com/finder/findgames.html בקשר ל SHINY חשבתי שהם צרפתים משנת 99 בגלל שבסוף המשחק קיבלתי קליפ מוסיקלי בצרפתית פחחחחחח עכשיו הם אמריקאים כן, בדקתי, אבל המייסד אירלנדי. לא יודע למה דחפו קליפ צרפתי
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים יש פה שחקנים שרוצים לשחק גנרלס ברשת לא צריך סיראל זה לא און לין זה שמשהו פותח חדר וניכנסים עליובקיצור יש משהו שרוצה לשחק?
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים גם אני מאוד רוצה לשחק generals , דבר איתי עריכה : מצטער, לא שמתי לב שאני מקפיץ נושא ישן.. טעות שלי. (אם אפשר להסיר את ההודעה שלי וכל מה שאחריה, אחלה) עריכה 2: אגב, RA1 היה האהוב עלי, אפילו הגעתי באיזה חודש למקום רביעי על השרתים של WESTWOOD , בחיבור DIALUP על WIN95 אם הייתי מגיע למקום ראשון הייתי זוכה בכרטיס מסך VOODOO למרות ש RA1 היה המשחק ששיחקתי הכי הרבה (אי פעם נראה לי) - בלי צל של ספק STARCRAFT מוכתר אצלי כמשחק האסטרגיה הטוב ביותר של כל הזמנים עד שייצא SC2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.