פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים היום קניתי ביג טייפון מרחתי משחה טרמית שבאה עם המאוורר והרכיבו את הכל אני מתכוון במעבדהעכשיו בקודם היו לי בערך מנוחהעכשיו בערך אותם מעלות ולפעמים יותר...למה?בכל מקרה מחר מחליפים לי תמעבד לאותו דבר אבל חדש כי אויל יש בעיה של פליטת חום..אבל יכול להיות?
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים מחבר מה אין מצב למה לי לשקררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר הקיצור תגובות עניניות בלבד
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים יכול להיות שההתקנה פגומה איזה משחה מרחו ? בדוק עם המאורר עובד לפרו של הפרו אפילו קוראות טיעות שלא מחברים את הכבל חשמל על המאורר ללוחיכול להיות שהלוח מזיף ? האם משהו השתנה בגלל המארז? ביגלנו תחוטים ?הוצאיו מאוררים ?
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים מחבר כן הוציאו מאוורר אחד כי אי אפשר להכניס אותו כי הוא נמצא על הדלת והביג טייפון חוסם אותוהמשחה היא מה שבא עם המאוורר,"בדוק עם המאורר עובד לפרו של הפרו אפילו קוראות טיעות שלא מחברים את הכבל חשמל על המאורר ללוח"לא הבנתי..אם תוכל להסביר..הלוח לא מזייף..לא בילגנו שום חוטים..תודה..
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים היום קניתי ביג טייפון מרחתי משחה טרמית שבאה עם המאוורר והרכיבו את הכל אני מתכוון במעבדהעכשיו בקודם היו לי בערך מנוחהעכשיו בערך אותם מעלות ולפעמים יותר...למה?בכל מקרה מחר מחליפים לי תמעבד לאותו דבר אבל חדש כי אויל יש בעיה של פליטת חום..אבל יכול להיות?ממתי משווים גופי קרור במצב מנוחה ?זה לא חשוב ואין שום משמעות אם זה במצב מנוחה במצב מנוחה כולם דומים מאוד !!!רק לבדיקה במאמץ יש משמעות !!!
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים מחבר ניסיתי להפעיל תפריים 95 אבל הוא עושה ארור יענו הוא לא יכול להתקשר לבסיס נתונים משהו כזהיש עוד תוכנות?
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים זה מוזר... פעם ראשונה שאני שומע כזה דבר... בטוח הם לא התקינו לך טוב.....לי קרה את אותו המקרה כמו שלך רק עם הזלמן שלי... שהוא בכלל לא שינה טמפ... אבל אני חושב שהביג טייפון צריך להוריד לך את המעלות בהרבה מאשר הסטוק.
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים מחבר לא רשמתי בהודעה הראשונה כי התבלבלתי אבל המטפ' שלי עכשיו במנוחה היא 55 עם הסטוק היה 52..מה לעשות?
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים תפתח את המארז ותבדוק עם היד קרוב למאורר אם הוא דוחף שואב אויר למעבד... ותבדוק גם אם הוא יושב טוב על הלוח שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.