פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים לפני שבועיים בערך אמרתי שאני אעשה את זה, קצת התעכבתי אבל היו היה לי קצת זמן והרכבתי את הסיילנסר, הפירוק + ההרכבה לקחו לי לא יותר מ10 דקות... והתוצאות לפניכם: הטמפרטורה במצב מנוחה : 40 מעלות. במצב מאמץ: לא עובר את ה55 מעלות (עם מארז פתוח במאמץ זה לא עובר את ה48 מעלות!) תמונות: הקונקטור של החשמל לא מתאים, אז אני מחבר אותו לקונקטור בלוח-אם עם מתאם מאולתר. מאחורה הייתי צריך לחבר חזרה את הברזל שמקרר את הזכרונות מאחורה, פשוט חיברתי אותו עם ברגים של ספק בינתיים הצלחתי להגיע ל9009 נקודות ב3DMARK 2005 : http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1125196 אולי כשאני אחזור לOC למעבד וללוח זה ישפיע לטובה על התוצאה ( גם שיפור קטן יתקבל בברכה )
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים ממש יפה !מעניין כמה הצלחת לקבל עם הקרור סטוק ?מאוד מעניין אותי ההבדלים בין הקרור סטוק של ה-7800GTX (שנחשב טוב) לבין האחרים (Silencer וזלמן)
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים מחבר בסביבות ה15 מעלות ;D בין הסטוק לבין הסיילנסרלגבי זלמן אני לא יודע...מה שלא מובן לי זה למה חצי מהזכרונות נמצאים מאחורה, זה טפשי ( למרות שהגעתי עם שלי ל1460 ונראה לי שאפשר גם עוד )
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים 9k בלי אובר למעבד , אחלה מספרים יש לך שם אולי כשאני אחזור לOC למעבד וללוח זה ישפיע לטובה על התוצאה ( גם שיפור קטן יתקבל בברכה ) בטוח, לא אולי ;D
פורסם 2005 באוגוסט 1520 שנים האם הGT והGTX בנויים אותו דבר??.או במילה אחרת...האם אפשר לשים סליינסר גם על GT..?
פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים מחבר 9k בלי אובר למעבד , אחלה מספרים יש לך שם בטוח, לא אולי ;D צודק [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.