עבור לתוכן

כיבוץ קבצי avi כדי שיהיה מקום בדיסק

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לצרוב פרקים של סדרה מסויימת, כל פרק בערך 350 מ"ב, כ data.

זה יוצא בערך שני פרקים לדיסק (של 700), וזה יוצא לי הרבה דיסקים.

רציתי לדעת אם יש שיטות כיווץ דרך תוכנות כמו winzip ודומות,

שאני יוכל להכניס יותר משני פרקים על דיסק..?

אם יש ואפשר לעשות את זה גם ב vcd זה יהיה מצויין!

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

יש תוכנות שמאפשרות לך לקודד סרטים מחדש ברזולוציה יותר נמוכה ובאיכות יותר נמוכה, כך שהגודל שלהם יהיה יותר קטן, אבל זה לא ממש מומלץ.

תוכנות כיווץ כמו WinZip לא יכווצו לך את הסרט בהרבה, ואולי אפילו יצרו קובץ ארכיון יותר גדול מקובץ ה-AVI.

פורמט VCD תופס יותר מקום מפורמט DivX/XviD.

אתה יכול לצרוב את הסרטים על DVDs במקום על CDs, ואז זה יתפוס לך פחות דיסקים. :-\

פורסם

אוסיף ואומר שכאשר אתה צורב סרטים על DVD, זה נצרב לא ע"פ הגודל של הקובץ אלא על פי אורך קובץ הוידאו. כלומר, אם אתה אומר שכל קובץ הוא 350 מגה, אז לא תוכל לצרוב 13-14 פרקים אלא יותר קרוב ל-4 פרקים (בהנחה שכל פרק הוא חצי שעה ואתה בוחר לצרוב באיכות סבירה המאפשרת 120 דקות הקלטה).

כמובן שיש עוד אפשרויות כמו LP (דקות 180) ו-EP (דקות 240). יש עוד שתי סוגים אל אני חושב שתריך או תוכנה מיוחדת, או צורב מסויים - SLP (דקות360), SEP (דקות 480) - כלומר, אפשרות לצריבת עונה שלמה.

פורסם
  • מחבר

אני כנראה קונה בקרוב צורב dvd..

אז זה דיסקים יותר גדולים או אפשרויות צריבה אחרות?

לא כל כך הבנתי את המשפטים האחרונים שלך ,Gosha.

פורסם

אלו דיסקים רגילים (4.7GB), אבל אפשרויות צריבה אחרות - אתה בוחר באיזו איכות לצרוב, ככל שנצרבים יותר קבצי וידאו, כך איכותם פוחתת.

פורסם

על-מה-אתה-מדבר ??

הוא צורב את הקבצים כקבצים רגילים, לא ממיר אותם ל-VOB. זה בכלל לא מעניין את הדיסק שהקובץ שנצרב עליו הוא וידאו..

פורסם

מה אתה רוצה?

הסברתי לו קצת על האפשרויות שיש לו עם צורב DVD.

פורסם

כשאמרתי שעדיף לצרוב את קבצי ה-AVI על DVD, התכוונתי לצרוב אותם כ-Data לצורך גיבוי וניגון במחשב (או בנגן DVD שתומך ב-DivX/XviD), כך שניתן יהיה לצרוב כ-12 פרקים של 350MB כ"א על DVD.

פורסם
  • מחבר

שאני יקנה את הצורב dvd ויתקין אותו אולי אני יחזור לפה להתייעץ איתכם שוב.

לבינתיים, תודה רבה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים