עבור לתוכן

הביקורת על TWINMOS SPEED PREMIUM

Featured Replies

פורסם

לפי הכתבה הבנתי שלא תמיד אני אוכל לעבוד בדואל צ'אנל. מה צריכים להיות המספרים בסוף הכתובת במודול כדי שאני אוכל? זוגי ואי זוגי? עוקבים? משהו? תודה רבה.

נ.ב. עוד שאלה שרציתי לשאול זו האם BIGTYPHOON מכסה גם את הזיכרונות, או שצריך לקחת עוד מאוורר עליהם?

פורסם

האם BIGTYPHOON מכסה גם את הזיכרונות, או שצריך לקחת עוד מאוורר עליהם?

קח אליהם מאורר אנלא מבין איך הביג טייפון קשור לזה...

120mm עדיף

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא מבין אל תענה... ה XP-120 מקרר גם את הזיכרונות לפי מה שהבנתי, כי הוא מכסה אותם, האם זה כך גם בביגטייפון? ומה בקשר לזכרונות?

פורסם

אני לא ההיתי קורא לזה קירור, זה בגלל שהוא יותר גבוהה מהלוח אז חלק מהאוויר מגיע לזיכרון, אם אתה עומד לזיין אותם ב 3.4 וולט כדאי שתשים עוד מאורר עליהם

פורסם

אם אתה לא מבין אל תענה... ה XP-120 מקרר גם את הזיכרונות לפי מה שהבנתי, כי הוא מכסה אותם, האם זה כך גם בביגטייפון? ומה בקשר לזכרונות?

אל תרגיז אותי ...

אני יודע טוב מאוד איזה קירור צריך לזכרונות האלו בשביל לתת להם מתחים גבוהיים

פורסם

אני לא ההיתי קורא לזה קירור, זה בגלל שהוא יותר גבוהה מהלוח אז חלק מהאוויר מגיע לזיכרון, אם אתה עומד לזיין אותם ב 3.4 וולט כדאי שתשים עוד מאורר עליהם

אכן, מטרת גופי הגדולים והמסיביים, XP-120, Big Typhoon ודומיהם, היא אחת - קירור המעבד. מאחר והגופים הללו ענקיים ומלווים במאווררי 120מ"מ, חלק מזרימת האוויר שלהם מגיעה לזיכרונות - אך זו תוצאה משנית.

חוצמזה, שים לב שלא כל לוחות האם זהים - אפילו אם הם מבוססים על אותה ערכת שבבים. חלק מיצרני הלוחות ממקמים את הזיכרונות בחלק העליון וחלק בצד הימני של הלוח - חלק מקרבים עד כמה שניתן לתושבת וחלק מרחיקים עד כמה שניתן. חוצמזה שהמודול הכי קרוב לגוף הקירור יקבל יותר אוויר ווהזרימה תלך ותקטן ככל שהמודול מתרחק מגוף הקירור.

לכן, המלצתי היא גם כן שאל תסתמך על גוף הקירור של המעבד לצורך קירור המודולים - אם אתה מתכוון לתת למודולים מתחים משוגעים שמעל 3.0וולט אתה חייב להצטייד בקירור שמיועד במיוחד למודולים - ניתן לרכוש כזה גוף קירור או לבנות/לאלתר משהו בעצמך. ברוב המקרים עד 3.0וולט אין מה לדאוג והסטיקים יעבדו בסדר גמור ולא יתחממו עד כדי כך שיגרם כלשהו חס וחלילה [שוב, בתנאי שהמארז שלך מאוורר בצורה סבירה].

לגבי ענין הדואל צ'אנל - ההסבר שלי תקף לא רק לזיכרונות שסקרנו אלא גם לחלק ניכר מהזיכרונות האחרים שקיימים בארץ ואין אריזות דואל צ'אנל שלהם פה בארץ. אם אתה רוכש מחנות שלדעתך יש שם מביני ענים תבקש שיעשו את הבדיקה בשבילך, אחרת, אתה מוזמן לנסות ולבדוק לפי מה שכתבתי או כמובן לצלם את שני הסטיקים כמו שצריך ולהעלות תמונה כך שהחברים בפורום יוכלו לעזור לך.

פורסם

איך אפשר לבדוק אם הזיכרונות במחשב עובדים בדואל צ'אנל ונותנים תוספת ביצועים גם עם הזיכרונות לא נרכשו באותו זמן ולא מאותו פס ייצור???

או שזה חשוב רק עם הזיכרונות שהיו בסקירה???

פורסם

הסטים של הDual Channel נועדו להבטיח שהזכרונות נוצרו באותו פס ייצור (לפי שבוע ייצור) ומשתמשים באותם השבבים וכמובן יכולות ההמהרה שלהם שוות.

זה תקף לגביי כל מודול זכרון מכל חברה שהיא.

פורסם

ואם למשל אני מזמין 2 סטיקים,אני צריך לדרוש במיוחד מהחנות להביא לי 2 סטיקים מאותו שבוע? :screwy:(במקרה אני הולך לבצע הזמנה שתכלול 2 סטיקים כאלו בתחילת שבוע הבא... :smile1::hat::silly::jump:)

פורסם
  • מחבר

אכן, מטרת גופי הגדולים והמסיביים, XP-120, Big Typhoon ודומיהם, היא אחת - קירור המעבד. מאחר והגופים הללו ענקיים ומלווים במאווררי 120מ"מ, חלק מזרימת האוויר שלהם מגיעה לזיכרונות - אך זו תוצאה משנית.

חוצמזה, שים לב שלא כל לוחות האם זהים - אפילו אם הם מבוססים על אותה ערכת שבבים. חלק מיצרני הלוחות ממקמים את הזיכרונות בחלק העליון וחלק בצד הימני של הלוח - חלק מקרבים עד כמה שניתן לתושבת וחלק מרחיקים עד כמה שניתן. חוצמזה שהמודול הכי קרוב לגוף הקירור יקבל יותר אוויר ווהזרימה תלך ותקטן ככל שהמודול מתרחק מגוף הקירור.

לכן, המלצתי היא גם כן שאל תסתמך על גוף הקירור של המעבד לצורך קירור המודולים - אם אתה מתכוון לתת למודולים מתחים משוגעים שמעל 3.0וולט אתה חייב להצטייד בקירור שמיועד במיוחד למודולים - ניתן לרכוש כזה גוף קירור או לבנות/לאלתר משהו בעצמך. ברוב המקרים עד 3.0וולט אין מה לדאוג והסטיקים יעבדו בסדר גמור ולא יתחממו עד כדי כך שיגרם כלשהו חס וחלילה [שוב, בתנאי שהמארז שלך מאוורר בצורה סבירה].

לגבי ענין הדואל צ'אנל - ההסבר שלי תקף לא רק לזיכרונות שסקרנו אלא גם לחלק ניכר מהזיכרונות האחרים שקיימים בארץ ואין אריזות דואל צ'אנל שלהם פה בארץ. אם אתה רוכש מחנות שלדעתך יש שם מביני ענים תבקש שיעשו את הבדיקה בשבילך, אחרת, אתה מוזמן לנסות ולבדוק לפי מה שכתבתי או כמובן לצלם את שני הסטיקים כמו שצריך ולהעלות תמונה כך שהחברים בפורום יוכלו לעזור לך.

זו בדיוק התשובה שחיפשתי. אני אארגן על שניהם איזה 120 איכותי או משו. המארז אמור להיות 1088 של אנטק - אני חושב שיש בו זרימת אוויר לא רעה והוא בא יחד עם 3 מאווררים 1 מכניס ושניים מוציאים אוויר אם אני לא טועה. (או הפוך 2 מכניסים 1 מוציא). אתה חושב שבלוגיק יתנו לי גב אם קיבלתי זוג שלא עובד בדואל צ'אנל?

פורסם

כמו שהיה כתוב בביקורת, המספרים הסידוריים של הסטיקים אמורים להיות עוקבים....

פורסם

חובה עוקבים...

למשל:

40

41

מה עם:

47

49

פורסם

רק שתדעו יש גם סטיקים כאלה עם BRAINPOWER PCB

אני לא יודע אם יש כזו גירסא בארץ...

אגב הסטיקים טובים מאוד

כמובן קירור היתי שם עליהם גם סינקים או מפזרי חום ביחד עם מאורר

פורסם
  • מחבר

המספרים הם הפס ייצור? אם לא אני לא יודע אם יש סיכוי ממש טוב לקבל זוג טוב... יתנו לי גיבוי בחנות במקרה שלא קיבלתי זוג טוב?

פורסם

סליחה על ההתפרצות אבל אתם חושבים שהזכרונות האלה טובים לי כי יש לי לוח gigabyte gak8nf9 והוא מספק רק עד 2.8 לזכרונות( :'() הזכרונות שיש לי עכשיו זה TWINMOS וליו והם עוצרים אותי ב222 FSB...

אז מה עדיף לי את הזכרונות האלה או TCCD?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים