עבור לתוכן

מחפש אנטי וירוס טוב (לא NAV) שתומך בהחלפת משתמשים (switch users)

Featured Replies

פורסם

רציתי את קספרסקי, אבל הוא לא תומך בהחלפת משתמשים ב-XP (ברגע שמחליפים משתמש אז הוא לא פעיל אצל המשתמש השני).

האם NOD32 תומך בהחלפת משתמשים? (אני מאד מקווה שכן אחרת המצב קשה...)

אם לא - מה האופציות?

NORTON זה לא אופציה מבחינתי (=זבל).

תודה.

פורסם

חס וחלילה NOD32 זה אחד המוצרים הגרועים בהיסטוריה. לא שמעתי בחיים על אנטי וירוס שעושה כל כך הרבה בעיות. אני ממליץ על symantec corporate edition . הוא הרבה יותר טוב מנורטון בלי כל האלפי שטויות שיש לו. עוד אנטי וירוס לא רע זה פנדה. לא אוהב את הממשק שלו אבל הוא די טוב.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה אבל אני ממש לא מסכים איתך.

אני מכיר את symantec corporate edition והוא מוצר ממש לא טוב (בלשון המעטה), בטח ובטח בהשוואה לקספרסקי (או NOD32).

גם פנדה = זבל (סליחה על הבוטות). גם מבחינת מוצר וגם מבחינת יעילות נגד וירוסים.

שוב, אני מבקש תשובה לשאלה הפשוטה:

האם NOD32 תומך בהחלפת משתמשים?

תודה.

פורסם

אני חושב ש-nod תומך בהחלפת משתמשים .

לדעתי אבל יש אופציה עדיפה , f-secure .

הוא מבוסס על המנוע של kav ו-fprot , היה לי נסיון איתו די הרבה זמן . ברוב המבחנים הוא עוקף את nod ואף את גירסאת הפרסונל של קספרסקי , גירסאת הפרו של kav תמיד ראשונה .

אני ממליץ מאוד על אנטיוירוס הזה , הסריקה יסודית מאוד כמו של קספרסקי אבל יש בה גם את מהירות הסריקה של f-prot , שילוב של שני מנועים כל כך מוצלחים ובעלי יתרונות שונים מספק תוצאה מעולה .

עריכה - לדעתי , גם אם nod תומך בהחלפת משתמשים , f-secure עדיף , בהרבה .

אם תקרא כאן :

http://www.virus.gr/english/fullxml/default.asp?id=67&mnu=67

תראה ש-f-secure באמת מעולה .(Extendia שקיבל תוצאות מעולות גם מבוסס על מנוע של קספרסקי...

עריכה 2 , בטעות שלחתי לך קישור למבחן של שנת 2004 , הנה של שנת 2005 :

http://www.virus.gr/english/fullxml/default.asp?id=69&mnu=69

ואם תציץ במבחנים ישנים יותר , תוכל גם לראות ש-f-secure השיג את התוצאות הטובות ביותר , עוד לפני שהיה מבוסס על מנוע של קספרסקי .

פורסם
  • מחבר

OK אני אבדוק אותו.

תודה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים