פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים הלוח שלי הוא:(shuttle MV43V(N והמעבד הוא כמו שצויין למעלה Pentium 4 northwood A80532 . הביוס הוא:של(.AMI (American Megatrends Inc גרסה 19.11.03 ובו אי אפשר לעשות כלום כמעט אני פשוט לא מצליח, לא לעלות את המכפלה או לשנות את ה- FSB. האם יש איזשהי תוכנה או משהו כזה שיעזור לי?
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מחבר למה אף אחד לא עוזר? מישהו אם מפרט דומה או שיוכל באמת לעזור למתחילן (לא אוברקלוק רצחני ועצבני :2gunsfiring: ) רק לעלות מה-1900 mhz ל-2100
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מחבר אוקיי... לי זה הכל נראה כמו גיבריש (רקלטה'קן9אע'ךשהט)מה זה בלוג ג'מפר? מה אני אמור לעשות איתו?אני לא ממש מבין באלקטרוניקה ויש לי תחושה שאני המישתמש הכי צעיר באתר (12)
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מחבר אוקיי אני מצאתי את הדברים אללו על הבלוג ג'מפר, שיניתי את מיקומם לפי התיאור, ו... המחשב-לא-עולה! מה לעזאזל עשיתי שם ומה קרה שהוא לא עולה? החזרתי לכמו שזה היה ממיקודם בבקשה אני צריך דחוף את האובר קלוק הזה.
פורסם 2005 באוגוסט 1220 שנים מחבר למה אף אחד לא עונה או עוזר?יש באתר הזה כל,כך הרבה מוממחים ואף אחד לא יכול להקדיש 10 דקות מחייו לעזרה?
פורסם 2005 באוגוסט 1320 שנים מחבר ? :s05:? לא הבנתי איזה חוקים?אם אתה מדבר על הכתבות והמדריכים וחיפוש בגוגל אז כבר עשיתי אך עדיין לא הבנתי. וכן אני יודע שאנחנו, המשתמשים החדשים, מאוד מצחיקים בטעויות ובפאשלות שאתם, ה"גהונים", מתפקעים מצחוק בגללנו. :lol: :lol: :lol: ;D
פורסם 2005 באוגוסט 1420 שנים מחבר http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=59771.0 תהנה אוקיי תודה אבל זה לא עוזר לי לעשות אוברקלוק לא יהיה יותר פשוט לעזור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.