עבור לתוכן

בושה שלדור החדש של NVIDIA יש בקושי 30% שיפור!!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה הנתונים הטכנים של RSX (מהירויון שעון צינורות עיבוד וכו...)?

• תגובות 86
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואני עדיין עובד עם הX300 החמוד שלי :-)

פורסם

ואני עדיין עובד עם הX300 החמוד שלי :-)

לא ממש חמוד :-\

פורסם

איך כרטיס מסך יכול להיות חמוד הרי תמיד אתה לא תיהיה מרוצה ממנו(אלא אם יש לך GTX בסליי)

פורסם

שחכתם שני דברים

א' - יכול להיות שאנוידיה מחכה עם 7800U ולא מכריזה עליו כי היא רוצה לראות מה יש ל ATI להציע

ב' - המעבדים של היום לא מנצלים את כרטיסי הדור החדש - צריך לחכות למעבדים יותר חזקים : ככה זה כשהתחלפות דורות כרטיסי המסך יותר מהירה מהתחלפות הדורות של המעבדים ...

פורסם

המעבדים מספיק חזקים בשביל הכרטיסי מסך של היום חבוב אין צוואר בקבוק והראו את זה כבר בבנצ' פה :jump:

פורסם

שחכתם שני דברים

ב' - המעבדים של היום לא מנצלים את כרטיסי הדור החדש - צריך לחכות למעבדים יותר חזקים : ככה זה כשהתחלפות דורות כרטיסי המסך יותר מהירה מהתחלפות הדורות של המעבדים ...

איזה שטויות.

וכמו ש-galzor כתב זה מוכח בבנצ'ים

פורסם

המעבדים מספיק חזקים בשביל הכרטיסי מסך של היום חבוב אין צוואר בקבוק והראו את זה כבר בבנצ' פה :jump:

תוכל להראות לי את הבנצ' הזה?

פורסם

אני ראיתי שה FX57 נותן יותר פריימים (קצת יותר ) מהFX55 וככה אני משאר שיהיה עם מעבד 57 ב 3GHZ

וכמו שאמרו פה - nVIDIA הכריזו שכפולי לליבה נותנים יותר ביצועים לכטריסים שלהם

פורסם

ברור שמעבד חזק יותר תמיד יתן בוסט קטן של FPS..

אבל כמו שרואים שם בבירור, המעבד מהווה צוואר בקבוק..

הבדל של מעל 30FPS בין מעבדים שונים על אותו כרטיס מסך... זאת ההוכחה הטובה ביותר שתקבל ;D

פורסם

30 FPS אולי ב1024*768 אבל תסתכל למטה שם זה הגבוהות אין הבדל מקיסמום 3 FPS

פורסם

יש צוואר בקבוק..

לא רציני כמו שחשבו בהתחלה אבל בכל זאת הוא עדיין קיים..

באוברקלוק חביב של 800-700 מה"צ אני מצמצם את זה להבדל מינימלי בין המעבד שלי לFX כלשהו..

פורסם
  • מחבר
[ U S A lR  ][/\][ link=topic=135446.msg1139592#msg1139592 date=1123891446]

סרט מדדדדדהייים שווה (חובה לכל גיימר) הורדה למי שרוצה ליראות מה הדור הבא של המשחקים ומה באמת שווה ה R520 !!!

http://www.4players.de/4players.php/download_start/PC-CDROM/Download/44498.html

וכל זה מופעל על גבי ה R520 של ATI...יש לATI בהחלט בהחלט מנצח!!!

אני מאמין שאת הסירטון הזה עשו על מחשב על עם מעבד באמת עוצמתי בטוח למשחק הזה יהיו דרישות מאוד מאוד גבוהות!!!

ולפי מה שרואים פה NVIDIA הולכת לחטוף מכה רצינית מATI עם השקתו של R520...מה דעתכם על הסרטון שמציג את הביצועים של R520? יש

לATI מנצח או שתם רעש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים