עבור לתוכן

בושה שלדור החדש של NVIDIA יש בקושי 30% שיפור!!!

Featured Replies

פורסם

אומנם ה-RSX די דומים ארכיטקטונית אבל לפי הציפיות והשמועות הוא הולך להיות הרבה יותר יעיל ומהיר מה-G70 המקורי.

בפעם האחרונה שבדקתי בינקווירר רק ה-RV515 וה-RV530 היום מוכנים, אבל זו תהיה טעות פאטאלית לשחרר כרטיסי Mid-range ומטה לפני ה-Flagship הלו הוא הR520.

איפה קראת קראת על ה-Yields האחרון של ה-R520? כרגע לפי כל הדיווחים ברשת ה-Yields של ה-R520 עלובים מאוד...

ברור שהוא יהיה יעיל וטוב יותר, הוא צריך להחזיק כמה שנים טובות עם הPS3.

ומי אמר שהם ישחררו אותם לפני הR520? הם פשוט אולי נמצאים בייצור בינתיים בשביל שההקשה לא תהיה פייפר לאנץ'.

אז כנראה אתה לא מעודכן, ATi הוציאה כמה מליוני דולרים בשביל לעשות retapeing out לליבה בשביל לא לחזור על מה שקרה עם הR420, הטייפ הראשון היה עלוב, דובר על בסביבות ה3% ליבות תקינות לחלוטין, אח"כ הם הוציאו את הטייפ השני שהיה מוצלח הרבה יותר אבל ATi עדיין לא הסתפקה בזה והוציאה טייפ שלישי עם יילדס מעולים, הכל על פי שמועות.

• תגובות 86
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לפי מה שאתם אומרים המצב של ATI מלחיץ ומתסכל מצד אחר יש להם פוטנציאל לכרטיס על וצד שניה בעיה בליצר דבר כזה אבל המצב של NVIDIA

יותר מבייש שהדור החדש נותן 30 אחוז בצועים יותר שכבר ראינו כרטיסים מהדור הקודם נותנים אותו תפוקה באובר קלוק כמו ה 6800 אולטרה והX800XTPE שעשו להם אובר והגיעו לתוצאות מרשימות שהיו מבישות את ה 7800GTX...לא ניראה לי הם שינו הרבה בליבה החדשה שלהם ה 8 צינורות עיבוד הנוספים ניראה לי היו אמורים לתת כפול 3 ביצועים ולמה הם עובדים על תדר נמוך 435 MHZ ???

פורסם
  • מחבר

ברור שהוא יהיה יעיל וטוב יותר, הוא צריך להחזיק כמה שנים טובות עם הPS3.

גבר גבר שכחתם שפלייסטישן3 וכל זה עובדים על רזולוציה של מקסימום 1024 והפרטים של פחות פחות מפורטים משל ה PC זה לא אותו דבר גרפיקה של PC

היא בהרבה יותר מפורטת וחדה משל PS3 או 2 הם עובדים על רזולוציות נמוכות...

פורסם

ההפרשים הקטנים האלו הם בגלל מעבד, רואים שאיפה שיש פחות צורך במעבד , או לפחות, איפה שהכרטיס כבר לא עומד בקצב: רזולוציות עם פילטרים.

נפתחים פערים עצומים של עד 2.5, אני עדיין לא ראיתי בנצ' של הכרטיס האלו עם דואל קור ודרייורים, אנוידיה טוענת שהדור החדש שלה מוציא 30% יותר ביצועים בליבה כפולה מה ששם את המעבד הרבה לפני הFX57, כנראה עדיין לא השתחררו דרייורים תומכים אבל כשישתחררו...

פורסם
[ U S A lR  ][/\][ link=topic=135446.msg1137958#msg1137958 date=1123791920]

גבר גבר שכחתם שפלייסטישן3 וכל זה עובדים על רזולוציה של מקסימום 1024 והפרטים של פחות פחות מפורטים משל ה PC  זה לא אותו דבר גרפיקה של PC

היא בהרבה יותר מפורטת וחדה משל PS3 או 2 הם עובדים על רזולוציות נמוכות...

סליחה?

הPS3 ירציץ שני מסכי HDTV 1920X1200~ במצב פנוראמי, שזה בערך פי 2 וחצי יותר שטח ממה שהכרטיס מסך הכי טוב יכול להריץ היום (2500~X...)

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיד שלפליסטישן 3 עוצמת עיבוד כפול 2 וחצי ממה שיש למחשבים?

כלומר גם בפרטים? אני לא מאמין שPS3 עוצמת עיבוד כזו מה המחיר שלו 15000 שח או מה?

אתה ניראה לי מגזים לא צריך עוצמת עיבוד כזה למכשיר כזה למה הוא צריך את זה?

פורסם

אני לא רוצה להגיד את זה כי זה לא נכון, הוא הרבה יותר מפי 2.5.

הוא מגיע ל 2TF בפיק, שזה במונחים של מחשבים בייתים 20000MG או 200000MG אין לי כוח להמיר.

מחשב בייתי עם תריץ סאנדרה תראה שאולי הFX57 מגיע ל67MG.

כמובן שהנתונים של הPS3 כוללים עוצמת עיבוד עם הRSX, אבל תאמין לי שמחשב בייתי לא מתקרב לPS3.

יש לה 7 ליבות!!!

וכל ליבה זה חתיכת מעבד...

פורסם

זאת לא פעם ראשונה שסוני משווקת קונסולה במחירי הפסד, אותו סיפור קרה עם הPS2. הם עושים את זה כדי לגרוף נתח שוק גדול (לרוב הגיימרים אין שתי קונסולות) ולכסות את ההוצאות עם מכירות המשחקים.

[ U S A lR  ][/\][ link=topic=135446.msg1137993#msg1137993 date=1123793727]

לא צריך עוצמת עיבוד כזה למכשיר כזה למה הוא צריך את זה?

מאותה סיבה שאתה צריך מערכת קרוספייר ב6000 ש"ח. :lol:

פורסם

מאיפה הבאת את זה?

זה פשוט נכון ללא ספק,

סתכל פה באתר על הביקורת שנעשתה על הPOV 6600GT, סתכל על הביצועים במשחקים השונים ה6800GT אוכל את הX800XL כשמפעילים פילטרים. ואל תסתכל על תוכנות כמו 3DMARK2001 או 2003, כי ב2005 רואים מי מוביל בפילטרים. בכל מקרה סתכל על הביצועים במשחקים נטו ותווכח.

פורסם

נראה כיצד מצליחים לנצל את כוח העיבוד התיאורטי של הXBOX360 והPS2. בנתיים, זה לא ברור.

הסיבה בגללן הקונסולות האלו צריכות להיות בכמה צעדים לפני PC היא שהן מתחלפות לאט מאוד - בת כמה הPS2, ארבע או חמש שנים?

הPS3 צריכה לספק ביצועים לחמש שנים הקרובות אף היא. ועם מסכי HDTV, כנראה שקונסולות כבר לא יהנו מנסיבות מקילות כמו רזולוציה נמוכה, כפי

שנהנו מהן הדורות הקודמים.

פורסם
  • מחבר

אתה אומר שהגרפיקה ועוצמת עיבוד בקונסולות פלייסטישין 3 במקרה הזה יותר כבדה ממה שיהיה ב פיסי ניקח לדוגמה מנוע אנריל 3 או דום3

איפה הוא יהיה במיטבו?

פורסם

כל-כך בא לי ps3 עכשיו :jump:

פורסם

זה אחד המשפטים היותר מטומטמים ששמעתי.

כל אוהדי קבוצות הכדורגל ערסים?

כל אוהבי המחשבים חנונים?

תעשה לי טובה ותמחק את המשפט הזה

כן תמחק זה משפט דפוקקק

פורסם

קונסולה אמורה להיות חזקה ממחשב אין מה לעשות גם כי דבר ראשון זה קונסולה והיא מיועדת למשחקים בלבד!! (טוב נו חוץ מהקטע עם האקס בוקס אבל אחרי הכל הוא התבסס על מחשב).

שקונסולה יוצאת לשוק היא מקדימה את זמנה לפחות ב-4 שנים (הדרימקאסט של סאגה יקדים בהרבה את זמנו)

הקונסולות שיצאו עכשיו הדור הבא, יהיו בעלי שלושה מעבדי CELL וכרטיס מסך חזק RSX סך הכל יותר חזק מכל מה שיש קיום לשוק הביתי (למחשב)

כמובן קונסולה עוברת אופטימזיה למשחקים בלבד כמו שכבר רשמתי...

ועכשיו לנושא:

הדור החדש של נוידיה הוא שיפור גדול של הדור הישן אבל עדיין לא שיפור גדול...

אבל גם ATI לא שיפרה ממש X800 ל-X850 מזה אמור להיות סתם גנבה נוספת של כסף!

סך הכל הכרטיס מסך החדש של נוידיה הוא כרטיס מעולה והוא משפר מאוד שמדובר ברזולוציות גבוהות,שימוש ב-AA,שימוש ב-AF,כמובן SLI לא שלכולם יש כסף לזה לפוחת בארץ-בחו"ל להרבה אנשים יש מערכות SLI,וכמובן סוף סוף אין באגים אם הסרטים נו לא מבין בקטע הזה אבל זכור לי שהיה איזה באג בכרטיס או בתוכנה שגרם לקידוד או לסרטים להיראות רע.

פורסם

כל-כך בא לי ps3 עכשיו :jump:

חחח למי לא? :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים