עבור לתוכן

בושה שלדור החדש של NVIDIA יש בקושי 30% שיפור!!!

Featured Replies

פורסם

מאיפה הבאת את זה?

ה-6800GT הרבה יותר טוב ב-OC

ה-6800GT תומכים בפורמטים חדשים ומשופרים (כמו כל סידרת 6XXX)

ה-6800GT תומכים ב-SLI (בגירסת PCI-E)

לא משכנע ? תקנה ATI

• תגובות 86
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

X800XL תומך בקרוספייר.

ומה הקשר כמו שתגיד 6200 שהוא אוברקלוקר מעולה אז זה כמו שתגיד שהוא יותר טוב בהרבה מ6600.

בסטוק X800XL לוקח ואני אל מדבר על המשחקים שהותאמו לנווידיה כי שם זה בכלל לא חוכמה

פורסם

X800XL תומך בקרוספייר.

ומה הקשר כמו שתגיד 6200 שהוא אוברקלוקר מעולה אז זה כמו שתגיד שהוא יותר טוב בהרבה מ6600.

בסטוק X800XL לוקח ואני אל מדבר על המשחקים שהותאמו לנווידיה כי שם זה בכלל לא חוכמה

גם אני אל מדבר על המשחקים שהותאמו ל-ATI כי שם זה בכלל לא חוכמה

פורסם

ה-6800GT הרבה יותר טוב ב-OC

נכון, אבל ברוב המשחקים הוא משמעותית יותר איטי כסטוק.

ה-6800GT תומכים בפורמטים חדשים ומשופרים (כמו כל סידרת 6XXX)

נכון. מצד שני, הAA של ATI עדיף, לא?

ה-6800GT תומכים ב-SLI (בגירסת PCI-E)

גם נכון, אבל הX800XL יתמכו בCF כשזה יצא, ומעבר לכך, עד כמה זה משנה לרובנו?

אל תשכח שאת הX800XL היה ניתן למצוא ב600 שקל (לפחות) יותר זול מה6800GT, וזה עיקר היתרון שלו.

כמובן שלאחר הקיצוצים במחירי ה6800, זה פחות משמעותי.

בקיצור, ילדים, בואו לא נהיה FANBOYS, למרות שאני יודע שזה קשה שאין איזה גורם שניתן להזדהות איתו הזדהות עמוקה, בדיוק

כפי שהערסים בכיתה שלכם מזדהים עם קבוצות כדורגל.

אגב, לא ברור לי איך ATI הולכים להגיע ל yields סבירים עם כרטיס בעל 32 צינורות, אלא אם טכנולוגיית הייצור שלהם שונה משמעותית מזו של NVIDIA.

ועוד ב700 מגה הרץ  :screwy:

ועוד בצריכת חשמל סבירה.

נראה לי שרוב המפרט הזה הוא פנטזיה ותו לא.

אבל כן, סביר להניח שהוא יהיה מהיר לא פחות מהG70.

פורסם

בקיצור, ילדים, בואו לא נהיה FANBOYS, למרות שאני יודע שזה קשה שאין איזה גורם שניתן להזדהות איתו הזדהות עמוקה, בדיוק

זה אחד המשפטים היותר מטומטמים ששמעתי.

כל אוהדי קבוצות הכדורגל ערסים?

כל אוהבי המחשבים חנונים?

תעשה לי טובה ותמחק את המשפט הזה

פורסם
roomofcare.jpg
פורסם
  • מחבר

מישו יכול להסביר מזה  yields  ומה הדבר שיקשה על ATI להוציא ליבות תקינות עם 32 צינורות עיבוד?

באיזו ליתוגרפיה המעבד מיוצר?

פורסם

נכון, אבל ברוב המשחקים הוא משמעותית יותר איטי כסטוק.

נכון. מצד שני, הAA של ATI עדיף, לא?

גם נכון, אבל הX800XL יתמכו בCF כשזה יצא, ומעבר לכך, עד כמה זה משנה לרובנו?

אל תשכח שאת הX800XL היה ניתן למצוא ב600 שקל (לפחות) יותר זול מה6800GT, וזה עיקר היתרון שלו.

כמובן שלאחר הקיצוצים במחירי ה6800, זה פחות משמעותי.

אגב, לא ברור לי איך ATI הולכים להגיע ל yields סבירים עם כרטיס בעל 32 צינורות, אלא אם טכנולוגיית הייצור שלהם שונה משמעותית מזו של NVIDIA.

ועוד ב700 מגה הרץ  :screwy:

ועוד בצריכת חשמל סבירה.

נראה לי שרוב המפרט הזה הוא פנטזיה ותו לא.

אבל כן, סביר להניח שהוא יהיה מהיר לא פחות מהG70.

אני בהחלט FANBOYS , אבל FANBOYS "גמיש"

לפני סידרת 6XXX של NVIDIA , הייתי FANBOYS של ATI

בקיצור אני FANBOYS של מה שיותר טוב

בכל מקרה , ימי "הזוהר" של הכרטיסים X800XL וה-6800GT עברו

עדיף לקנות 7800GT !

פורסם

בוא הנה אני מה זה מתבאס בעיקרון..קניתי 6600GT חשבתי הוא יריץ משחקים שיצאו בעתיד על מידאל + .. כל ה1000 הלכו לי סתם .. חח ועוד לא השתמשתי

בו אני מחכה לספק :nixweiss: שזה עוד 300-400 ש"ח הכרטיסים מתקדמים יותר מהר ממה שאני חושב.. :( אבל לא נורא אני יקנה כבר כרטיס חדש

או מחשב חדש עוד שנה שנה וחצי נראה אם אני יצליח להשיג כסף ...ות'אמת יש מצב ATI הולכת להפתיע אם לא יעברו על זה בשתיקה.

פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=135446.msg1137872#msg1137872 date=1123788823]

מישו יכול להסביר מזה yields ומה הדבר שיקשה על ATI להוציא ליבות תקינות עם 32 צינורות עיבוד?

באיזו ליתוגרפיה המעבד מיוצר?

זה כמו תבואה... ככל שהכרטיס מורכב יורת יהיה קשה יותר להוצאי ממנו חלקים תקינים, עד שימצאו את הדרך האופטימלית (בעזרת שילוב של תאוריה וניסוי וטעיה).

המעבד מיוצר ב90 ננומטר.

פורסם

יופי, יש לו 32 צינורות עיבוד, אבל אתם שוחכים שיש לו ארכיטקטורת צינורות אחידה.

ה32 כולל בתוכו גם את הורטקס וגם פיקסל.

אף אחד עוד לא ראה כרטיס עם כזו ארכיטקטורה פועל, זו יכולה להיות נפילה מאוד גדולה וגם הצלחה (כמובן שזה גם אלול לא לשנות בכלל).

השורה התחתונה היא שה32 לא מרשים אחרי שאתה יודע שהם לא יעודיים.

ועדיין מצליחים לייצר אותו בYIELDS  (כמות המעבד התקינים שאתה יכול להוציא עבוד וופר) מגוכחים של 3% לוופר (שד"א הבעיה היא לא צינורות עיבוד כי על כך יש הרבה שיטות להתמודד כמו לייצור עם 40 ,לאבד כמה ולחסום את מה שנשאר כדי להגיע ל32), אתה לא יכול להפיץ כרטיס בצורה הזו אלא אם תמכור אותו ב2000$ לכרטיס.

בקיצור אף אחד לא ראה את הכרטיס בפעולה, ומי שראה את הכרטיס טוען שהוא לא כזה מרשים (ראו אותו מריץ ALEN WAKE ואמרו שהייתה לו בעיה לסחוב), ובכל מקרה ATI רחוקה מלהוציא אותו לשוק.

הם יותר מהפסידו בסיבוב הזה, אני הייתי דואג לעתיד החברה במצב הנוכחי.

פורסם

הם יותר מהפסידו בסיבוב הזה, אני הייתי דואג לעתיד החברה במצב הנוכחי.

אין לך מה לדאוג ל-ATI

ATI היא חברה הרבה יותר גדולה מ-NVIDIA

כרטיסי מסך אצל ATI , זה עוד מחלקה/חטיבה בחברה

כרטיסי מסך אצל ATI , זה בטח לא המחלקה/חטיבה הכי רווחית

פורסם

מה? מה הקשר? הRSX הוא בכלל הGPU של הPS3 והוא מבוסס G70, הוא לא מתקרב לארכיטקטורה שצפויה להיות לG80 שיתחרה בR600 שמבוסס על הR500 של הXBox 360.

אומנם ה-RSX די דומים ארכיטקטונית אבל לפי הציפיות והשמועות הוא הולך להיות הרבה יותר יעיל ומהיר מה-G70 המקורי.

בנתיים ATi כבר הוציאו שלושה טייפים של הR520, בנתיים הטייפ האחרון ממש טוב ויש יילדס מעולים, בנתיים כנראה ATi רוצים שכל הR4XX ימכרו וגם לאגור סטוק של הR520 בשביל זמינות ביום ההשקה, כמו כן כל הR5XX אושרו על ידי הגוף שאחראי לכל רכיבי הPCI (הרי הR5XX הם PCI-E) מה שמרמז על זה שהם מוכנים לייצור ויכול להיות שאפילו הRV515 והRV530 כבר בייצור, הכל לפי האינק' כמובן.

בפעם האחרונה שבדקתי בינקווירר רק ה-RV515 וה-RV530 היום מוכנים, אבל זו תהיה טעות פאטאלית לשחרר כרטיסי Mid-range ומטה לפני ה-Flagship הלו הוא הR520.

איפה קראת קראת על ה-Yields האחרון של ה-R520? כרגע לפי כל הדיווחים ברשת ה-Yields של ה-R520 עלובים מאוד...

פורסם

ה3 אחוז לוואפר היה בטייפ הראשון, היום כבר יש את הטייפ השלישי שהוא מוצלח מאוד, ונכון, מדברים על ארכיטקטורה דומה ליוניפייד שיידר כלומר ה32 הם גם מנועים גאומטרים וגם צ"ע, מדברים גם על 16 צ"ע עם 3 ALU אבל לכו תדעו, מה שכמעט בטוח זה שהR520 יהיה חזק מהG70.

פורסם

איזה שטיות לפי המניות השווי של ati הוא 2.99B ושל nvidia הוא 4.76B

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים