עבור לתוכן

בושה שלדור החדש של NVIDIA יש בקושי 30% שיפור!!!

Featured Replies

פורסם

http://www.vr-zone.com/index.cgi?i=2485&s=1

פאדיחה לנוידיה ניראה לי בסיבוב הזה הם גם הפסידו G70 שבא עם 24צינורות עיבוד...לעומת ה R520

שבא עם 32 צינורות עיבוד ומהירות ליבה של 700 פלוס!!! מדברים שהרדאון החדש מעל 10000 ב3דימרק 05 לעומת 8000 בלחץ ל7800GTX

וביכלל ה SLI נותן בקושי 40 אחוז שיפור...

• תגובות 86
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באמת פאדיחה נראה כאילו הולכת להיות לATI הצלחה גדולה בדור הזה של הכרטיסים

פורסם
  • מחבר

למישהו יש אוליי מבחנים קרוסספייר נגד סליי?

פורסם

איפה R520 בכלל? הוא אמור לצאת מתישהו?

פורסם

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2477&p=9

לפותח הדיון , בינתיים הG70 כבר נמצא כמה חודשים בשוק ועדיין לא ברור אם בכלל יוצרו מספיק R520 כדי להשיק אותם .

כמו כן המספרים של 10000 דיברו על גרסאת 32 צינורות פיקסלים כנראה של הR520 שלא לגמרי ברור שיהיה כלכלי להשיק אותה (בעקבות הסיכויים הגבוהים לדפקט בכרטיס לפי האינקוירר).

אבל בכל מקרה זה לא משנה בכלל , בקצב הזה הR520 יצטרך להלחם ביורש של הG70.

פורסם

קצת לפני עונת החגים הנוצרית (תאריך השקת ה-PS3) יהיה ל-nVIDIA ביד את ה-nVIDIA RSX.

כרטיס המסך של ה-PS3 שאמור להיות הרבה יותר חזק מכל מה שהכרנו עד היום.

עד עכשיו דברו על ספטמבר כתאריך השקת ה-R520 אבל כמו שזה נראה עכשיו ולפי השמועות באינקווירר זה לא הולך לקרות לפני אוקטובר, ועד שהיו ל-ATI מספיק כרטיסים עדי להשיק את הדור החדש יקח עוד קצת זמן, וזה מתקרב יותר ויותר לעונת החגים הנוצרית.

באמת נראה כאילו ה-R520 הולך להתחרות ב-RSX ולא ב-G70.

פורסם

מה? מה הקשר? הRSX הוא בכלל הGPU של הPS3 והוא מבוסס G70, הוא לא מתקרב לארכיטקטורה שצפויה להיות לG80 שיתחרה בR600 שמבוסס על הR500 של הXBox 360.

בנתיים ATi כבר הוציאו שלושה טייפים של הR520, בנתיים הטייפ האחרון ממש טוב ויש יילדס מעולים, בנתיים כנראה ATi רוצים שכל הR4XX ימכרו וגם לאגור סטוק של הR520 בשביל זמינות ביום ההשקה, כמו כן כל הR5XX אושרו על ידי הגוף שאחראי לכל רכיבי הPCI (הרי הR5XX הם PCI-E) מה שמרמז על זה שהם מוכנים לייצור ויכול להיות שאפילו הRV515 והRV530 כבר בייצור, הכל לפי האינק' כמובן.

פורסם

אני כבר מחכה שה- R520 יצא, נראה לי הולך להיות מפלצת לא קטנה :smile1:

פורסם

גם התגית מחיר הולכת להיות מפלצת לא קטנה, לא קטנה בכלל. נראה לי שיעלה כמו איזה כפול ליבה 4400

אגב, The Prophet, את השם לקחת מהאיש ההוא שמחליף צורה לנשר בסרטונים שהוא מזהיר את האורקים ובני האנוש ב- Warcraft III: Reign of Chaos?

פשוט הייתי חייב לשאול.

פורסם
  • מחבר

רגע אז מה הנתונים הטכנים לגבי 2 החברות R520 והG80 ומישהו יודע מה השם שלהם יהיה?

פורסם

גם התגית מחיר הולכת להיות מפלצת לא קטנה, לא קטנה בכלל. נראה לי שיעלה כמו איזה כפול ליבה 4400

אגב, The Prophet, את השם לקחת מהאיש ההוא שמחליף צורה לנשר בסרטונים שהוא מזהיר את האורקים ובני האנוש ב- Warcraft III: Reign of Chaos?

פשוט הייתי חייב לשאול.

חחח לא אמרתי שלא

אבל מה לעשות על איכות משלמים :nixweiss:

פורסם

אתה יודע מה עוד בושה?

של- ATI אין תשובה כרגע ל7800GTX

ה-7800GT דוחק ב- X850XT

ושוב ל 6600GT אין תשובה בשוק המי אנד..

למעשה חוץ מה-X800XL בסיטואציות מסויימות אני לא רואה שום כרטיס של ATI כרגע ששווה לרכוש..

פורסם

אתה יודע מה עוד בושה?

של- ATI אין תשובה כרגע ל7800GTX

ה-7800GT דוחק ב- X850XT

ושוב ל 6600GT אין תשובה בשוק המי אנד..

למעשה חוץ מה-X800XL בסיטואציות מסויימות אני לא רואה שום כרטיס של ATI כרגע ששווה לרכוש..

מסכים בהחלט , הבושה היא של ATI

ל-ATI אין מה למכור !

ה-6800GT היה תמיד עדיף על X800XL , ועכשיו אחרי ההוזלה הצפויה של ה-6800GT , פראייר מי שקונה ATI

פורסם

!

ה-6800GT היה תמיד עדיף על X800XL

מאיפה הבאת את זה?

פורסם
  • מחבר

שמע המיסתוריות של ATI זה לא סתם, בטוח יש להם הפתעה בשרוול כמו שזיינו את NVIDIA כאשר הוציאו את ה 9700 וNVIDIA

ניתפסו עם המכנסיים למטה...אני בטוח שהם יוציאו את הR520 זאת תיהיה מילחמה אמיתית מעניין לדעת מי יהיה מלך הביצועים...

גם NVIDIA פישלה הפעם היא הוציאה כרטיס שברוב המקרים נותן 40 אחוז בלחץ יותר ביצועים מהדור הקודם לעומת המעבר בין סידרת ה FX ל6XXX שזה היה כפול 2 וחצי ביצועים...אפילו טכנולוגיות חדשות היא לא הכניסה בדור הזה אולי כמה תוספות ל HDR...

זה כמו טכנולוגיו 3DC של ATI גם היא לא מיושמת זה ניראה כאילו הם הוציאו אותה סתם לדאג'ט "כאילו זה הדבר הבא"...

זה רק לדמואים שהם משחררים באתרים שלהם...אני יותר סומך על ATI בקשר לדור הבא של הכרטיסים רק בגלל המפרט המרשים של הכרטיסים שלהם כמו שאמרתי 32 צינורות עיבוד במהירות ליבה של 700 פלוס ויש עוד צינורות לא זוכר של מה ניראה לי 8 מהם לשיידרים אם אני לא טועה. עם 512 זיכרון ניראה לי חתיכת מיפלצת זה הולך להיות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים