עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת קירור לRadeon 9700PRO

Featured Replies

פורסם

אז ככה, הכרטיס שלי התחיל ממש להחמם, עד לנקודה שאני פשוט לא יכול לגעת בו...

והמחשב גם נתקע ממש הרבה ואני מניח שזה בגלל זה, אז יש למישהו הצעה לקירור הכי טוב בשביל 9700PRO?

לא משנה לי הרעש שזה יעשה, רק שיקרר כמה שיותר.

תודה מראש :yelclap:

פורסם

במקום קירור חדש תנסה את הדברים הבאים:

-תדאג לאיורור מארז טוב, כלומר, מספיק מאוררים שמכניסים ומוציאים אוויר וכמו כן סידור חוטים טוב.

- תבדוק שאין יותר מדי אבק על ההיטסינק של הכרטיס מה שיכול לגרום לתפוקת קירור גרועה ושהמאורר פועל כמו שצריך, יכול להיות שאבק, שיערות או משהו אחר מפריע לאורר להסתובב איכשהו.

במידה והכל בסדר (חוץ מזה שהכרטיס מתחמם כמובן) אני יכול להמליץ לך על שני הקירורים הבאים:

1. Arctic Cooling VGA Silencer Rev. 3.

2. Arctic Cooling ATi Silencer 1.

השני הוא הגרסא החדשה והמשופרת של הראשון, הראשון כמובן מקרר טוב יותר ועולה יותר (הראשון עולה בערך 115 ש"ח והשני 170 ש"ח אם אני לא טועה), שניהם שקטים מאוד מאוד ומוציאים את האוויר החם החוצה מהמארז, מה שיכול להוריד את הטמפ' של המארז ובכך להוריד גם את הטמפ' של הרכיבים האחרים.

ישנה אופציה אחרת בדמות הZalman VF-700Cu וAlCu, הראשון בנוי כולו מנחושת והשני בנוי רובו מאלומניום ופס נחושת במרכז, הראשון כמובן מקרר טוב יותר וגם שניהם שקטים מאוד, אבל הם לא מוציאים את האוויר הם מחוץ למארז, הCu מקרר מעט טוב יותר מהATi Silencer 1 וגם מגיע עם ראם סינקס שתוכל להדביק על הזכרונות בעזרת דבק טרמי שכבר מגיע עליהם ובכך גם לקרר את הזכרונות שלך.

הCu עולה 170 ש"ח והAlCu עולה 150, ושוב, אם אני לא טועה.

אני גם לא בטוח שהם מתאימים לכרטיס שלך אבל צריך לבדוק את זה באתר של זלמן (למרות שאני מאמין שהם כן מתאימים).

ושוב, תנסה לבדוק את הכרטיס מסך והקירור שלו במקום לבזבז כסף ולקנות קירור חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים