פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים חוץ מהזוהר של LANPARTY יש את ההבדלים הבאים:ב LANPARTY יש רכיב סאונד ALC850 בעל 8 ערוצים לעומת רכיב מיושן של 6 ערוצים ב INFINITY1GB LAN דואלי ב LANPARTY (כשמו כן הוא) לעומת פורט 1.ב LANPARTY קיימת אופציה לחיבור RAID 0+16 יציאות USB ONBOARD לעומת 42 PCIEX16 לעומת 1ועוד שונות כמו חיבורים נוספים למאווררים ו LEDSוכמה צ'יפורים ב BIOS ל OC
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים אחלה אבל כל אלו הם פיצ'רים למיניהם אבל מה בנוגע לביצועים של הלוחות האם הם זהים ב STOCK SETTINGS והאם הם אוברקלוקרים זהים?
פורסם 2005 באוגוסט 1020 שנים shlomonזה מאוד מאוד תלוי באיזה חנות אתה מסתכללפעמים ההבדל בין Asus A8N-E לבין DFi Infinity או Albatron K8NFU הם יחסית גדוליםמספיק בשביל להכניס שם Creative Live 24Bit שעדיף על שני השבבים
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים אחלה אבל כל אלו הם פיצ'רים למיניהם אבל מה בנוגע לביצועים של הלוחות האם הם זהים ב STOCK SETTINGS והאם הם אוברקלוקרים זהים?אז מה אתם אומרים הם אוברקלוקרים שווים?
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים shlomonאתה אולי לא מודע לזהאבל Asus נחשבת לחברה Top למעבדי אינטללמעבדי AMD הם לא Top אלא סתם עוד חברהDFI לעומת זאת נחשבת לחברה ה Top למעבדי אינטל ו AMD, ומפורסמת בעיקר אצל קהל ה OverClockersאין סיבה להעדיף את ה Asus A8N-E על פני ה DFI Infinity NF4 Ultra או על פני ה Albatron K8NFUבכיוון ההפוך יש את סיבת המחיר, בד"כ ה Asus עם תג מחיר גבוה מ 800 ש"ח, ללא כל אופציות מיוחדות (ע"ע MSi K8N Neo4 Platinum)תן לי לחדש לך.עד לפני זמן קצר DFI היתה יצרנית אנונימית לחלוטין של לוחות פשוטים וחסרי ייחוד ורוב המחזור שלה בא מפעילות OEM ליצרנים שונים.נכון, יש לה היום לוחות מצויינים ל AMD, ואני אפילו מתכוון לקנות אחד מהם, אבל להגיד שהם ה Top לכל מעבדי ה AMD זאת הגזמה פרועה.אגב אסוס, ברוב המקרים הם לוקחים את ה Editor's Choice בדגמים הראשוניים שמשחררים לצ'יפסט מסויים באתרי החומרה המכובדים.
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים אתה לא מחדש לי בכללאבל תן לי להזכיר לך שכשהם היו יצרנים אנונימיים הם היו יצרני OEM גדולים זה נכוןהם עשו מהפך והיום הם בהחלט ה Top לכל מעבדאינטל או AMDתבדוק עם איזה לוחות שברו שיאים של אוברקלוקתבדוק עם איזה לוחות רוב האנשים בפורומים כמו XtremeSystems
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים עם כל הכבוד, "הכתר" של לוחות אינטל שייך לאסוס (וסלח לי ש7.2 יציב בביוס לא מרשם אותי)http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=70225http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=67519שלא לדבר על לוחות לדותן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.