עבור לתוכן

samsung 730b vs lg 1750hq vs NU Tech QL-711V

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין 3 המסכים הנ"לל

סמסונג lg ו nu tech יש 8 m/s

ל lg וסמסונג יש יציאת דיויאי ולשלישי אין עד כמה זה חשוב והעם אני יכול להסתדר בלי זה

סמסונג עולה 1759

lg 1755

nu tech 1388

מבחינת אחריות סמסונג ממש על הפנים בעוד של 2 האחרים אחריות טובה

אז איזה כדאי לי לקנות? אולי יש דגם אחר שאתם ממליצים?

פורסם
  • מחבר

לאף אחד אין מה להגיד?

פורסם

אם אין לאף אחד מה להגיד זה לא סתם. כנראה שאין לאף אחד נסיון עם המסכים הנ"ל , מה אתה מעדיף שאנשים ירשמו

לך משמועות או סתם מה שבא להם וזה לא יהיה נכון ?!

תבין , במסכים אין כמו מראה עיניים. לך לחנות ותראה מה מתאים לך. יכול להיות שתאהב מסכים אחרים דווקא..

אני יכול להגיד לך רק לגבי המסך של SAMSUNG 730B שרשמת. לי יש את הדגם 930B שזה אותו מסך אבל רק גדול יותר.

הוא לא סתם יקר מהאחרים , יש לו את רוב הדברים שמצפים ממסך רציני שזה כולל DVI ו 8MS ואיכות תמונה טובה מאוד.

במסך הזה לא יהיו לך נפילות. אבל הוא יעלה לך יותר קצת. לגבי LG שרשמת אין לי מושג כי לא ראיתי אותו.

האחרון שהיה הזול ביותר - חברה לא מוכרת וכנראה שלא סתם הוא זול ב 400 שקל.

לפי דעתי מסך קונים אחת לכמה שנים לכן שווה להתאמץ עוד כמה מאות שקלים ולקחת משהו שתהנה ממנו. אם אין לך את הכסף

להוסיף תחכה עוד קצת.

פורסם

תבין , במסכים אין כמו מראה עיניים. לך לחנות ותראה מה מתאים לך. יכול להיות שתאהב מסכים אחרים דווקא..

מסכים בהחלט. חשוב מאוד לראות מסך בעיניים לפני שקונים אותו.

אני מאמין שה- LG וסמסונג יהיו די שקולים. כל אחד ימליץ לך כבר לפי ההעדפות האישיות שלו. (לי יש 710T שזה מסך דומה רק 12ms ואני מרוצה מאוד מאוד).

תוודא גם שאין במסך פיקסלים שרופים לפני שאתה קונה - תבצע בדיקה בחנות (עדיף לפני התשלום...) ותסכם איתם שאתה לא לוקח מסך אפילו אם יש לו פיקסל אחד שרוף!

פורסם
  • מחבר

מה זה pivot ולמה זה טוב

פורסם

מה זה search.gif ולמה זה טוב?

פורסם
  • מחבר

עכשיו כאשר אני יודע מה זה pivot למה זה טוב?ולמה משתמשים בו

פורסם

אם אתה יודע אז למה אתה לא משתמש בו?

פורסם
  • מחבר

אני יודע מה זה אבל לא עולה לי בראש למה זה משמש מה נותן לי זה שאני יכול לבסובב את המסך ב 90 מעלות

פורסם

אני יודע מה זה אבל לא עולה לי בראש למה זה משמש מה נותן לי זה שאני יכול לבסובב את המסך ב 90 מעלות

השימושים המעשיים היחיד שעולים בדעתי הם צפיה בתמונות שצולמו פורטרט (לגובה)

או עיבוד טקסטים , כגון תמלילים וכתיבת קוד מחשב. יתכנו שימושיפ אחרים אלא שאינם ידועים לי.

לגבי תמונות, מרבית ה- LCD , כולל אילו שציינת הם עלובים מכדי לצפות בהן.

לגבי דגמים. אם אתה בחור שמוכן לקחת סיכון אני מציע שתבחן מסכים של חברת CHI MEI

הטאיוונית שמוכרת תחת המותגים CMV ו- POLYVIEW

בישראל הכי נפוץ המותג CMV . חנוייות תמצא באתר

ZAP.CO.IL

כמו כן לפחות בחנות LOGICPC

זו חברת סטרטאפ שהחלה לפעול ברצינות בשנת 2002 , פרטים מרשימים אודותיה תוכל לקרוא

אצל היבואן

BORTECH.CO.IL

מוכרת חלקי LCD חדישים לחברת NEC ולחברות איכותיות אחרות.

יש לה מרכז פיתוח משותף לטכנולוגיית מסכי LCD עם עם חברת IBM.

מייצרת גם מסכי LCD שלמים עבור יצרנים שונים ומכובדים. שוב באתר

BORTECH.CO.IL

תקבל פרטים נוספים.

האתר של היבואן לא הכי מעודכן, יש דגמים נוספים וחדשים יותר מעבר לדגמים שפורסמו שם.. ZAP יתן את הדגמים האחרים.

על הנייר, דגם CT 730D הוא כנראה הדגם הכי משוכלל שלהם ל- 17 אינץ'

בהירות גבוהה מאוד 450 נרות-מ"ר, ניגודיות 500 , גישה 8 מילי שניות,

מחיר בערך 1600 בחנויות תחרותיות.

האות D בסיומת פירושה כניסה דיגיטלית DVI בנוסף לכניסה הרגילה.

ראיתי דגם ישן יותר שעולה 1520 שבו הבהירות 400 נרות-מ"ר (לעומת 250 נרות-מ"ר המקובל בשוק )

והאיכות הגרפית שמה בכיס הקטן את כל השמות הגדולים, בהיר מאוד, חד כמו סכין, צבעים טבעיים.

מרבית הדגמים הנפוצים בשוק הם בבהירות נמוכה, מה שהופך אותם לנחותים יחסית ל- CRT

כי במסך אפל אין ערך רב לניגודיות. רק SONY , מלבד CHI MEI , מתייחסת ברצינוות לנושא הבהירות

של LCD .

פורסם

אתה לא שקוף בכלל ::)

פורסם
  • מחבר

הבחור שרשם את ההודעה בקשר למסך של cmv יכול להיות שהוא יחצן של מי שמיבא את המסך ?

פורסם

הבחור שרשם את ההודעה בקשר למסך של cmv יכול להיות שהוא יחצן של מי שמיבא את המסך ?

א. אני לא יחצן.

ב. אילו הייתי , אף אחד לא יכול היה לנחש זאת.

ג. אין לי שום אינטרס כספי בהודעותי ,

ד. אני מציע שתתייחס להודעתי כפי שהיא , יש בה פרטים ולינקים, תסיק מסקנות מהודעה לגופה לא מהשאלה מי עומד מאחוריה.

ה. אילו היית מתלבט בין חברות ידועות כמו סמסונג , LG ו- VIEWSONIC

יתכן שכלל לא הייתי טורח לפנות אליך. מכיוון שהתייחסת למוניטורים של חברת NU או איך שקוראים לה, שאין להם יתרונות גדולים,

הפניתי את תשומת לבך למוניטורים CMV שיש לה מעמד לפחות כמו ל- NU אבל יש לה כנראה יתרונות דרמטיים באיכות הגרפית

על פני מוניטורים של חברות מוניטורים הגדולות באותו טווח מחירים.

פורסם
  • מחבר

דרך הגב המסך של nu tech מיוצר ע"י VIEWSONIC ועד כמה שידוע לי VIEWSONIC זה חברה לא רע

פורסם
  • מחבר

תקנו אותי אם אני טועה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים