פורסם 2005 ביוני 1120 שנים משהו יכול לעלות תמונות של מטסי נוסעים שאפשר להטיס? בעקרון מטוסי נוסעים שאפשר להטיס כבר העלתי מה שאני ראיתי זה רק ההסנה,והמטוס סילון למנהלים,וזהוא
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים יש לי בעיה במישחק בבקשה תעזרו לי שיניתי תרוולוזיה במשחק למשהו יותר מידי גבוהה ועכשיו אני לא יכול לשחק ומראה לי מסך שחור עם הודעה מעצבנתמישהו יכול להביא לי איזה משהו שאפשר לשנות שם הגדרות מחוץ למשחק?וניסיתי להתקין מחדש זה לא עוזר....תודה לעוזר...
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים תסתכל עמוד אחד או 2 עמודים אחורה, מה לא מובן?אההההה...חיחי ה- הפריע לי להבין
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים ניסית להסיר ולהתקין מחדש?כן אמרתי שניסיתיבבקשה עוד רעיונות אני חייב לשחק...
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים ואיי יש לי בעיה מעצבנת..שמתי את השירים שלי שאנ רוצה שיהיו ברדיו בתיקיה של היוזר טראקס עכשיו שאני מפעיל את המשחק ושם על התחנה שלו USER TRACK PLAYER זה ביכלל לא השירים שלי..אלא סתם דיבורים כאלה כמו בתחנות האחרות..מה לעשות ? עריכה:תגידו יש במשחק הזה חדר כושר או משהוא כזה שאפשר להתעמל?
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים משום מה אני רואה את האנשים שקוף כזה...אני לא רואה שמישהו נוהג ברכבים בכלל ולפעמים אני דורס אנשים על המדרכה ורק רואה דם ולא אנשים...מישהו יודע למה?כאילו חסרים לי פרטים...אני רואה אופנועים נוסעים לבד...יש למישהו מושג?
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים תוריד את רמת הפירוט/ רזולוציה..כבר שאלו את זה איזה 10 פעמים ופתחו פה איזה תראד או שניים על זהאיזה כרטיס מסך יש לך?
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים למי ששאל על הרדיו, אתה נכנס בפאפשריות,אודיו, אחר כך כתוב לך לסרוק שירים של המשתמש, הוא ימצא לך אותם וזה יעבוד. זה מאוד פשוט.
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים יש לי באג די מוזר במשחקכל פעם שאני שומר הסאונד נהיה רעש צורם לאיזה חצי דקהמישהו נתקל בזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.