פורסם 2005 ביוני 1120 שנים אותו דבר אצלי...המשחק נתקע אחרי מספר דקות, ניסיתי לשחק עם ההגדרות ולא הלך, עדיין נתקע עם מסך כחול ואח"כ הוא עושה ריסטרט לבד.המפרט:AMD 3200GIGABYTE NFORCE 3XFX 6800 NU1024 RAMוהדרייברים מעודכנים (נוידיה לא הוציאה דרייברים חדשים כבר הרבה זמן), DX9C מותקן. מה יכולה להיות הבעיה? אני אובד עצות...
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים אתה צריך להוריד את הדרייברים של הכרטיס הקול,תכנס ללינק שהדבקתי מקודם ותוריד את הגרסא הרלוונטית למערכת ההפעלה שלך.
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים מישהו הצליח לעבור את המשימה השניה של BS? זה שאתה רודף אחרי מישהו עם אופנוע, אני כבר שנים מנסה לעשות ואני לא הורג אותו, יש למישהו עצות?
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים תסע בעיר על אופנוע כמה זמן וכול זמן שאתה נוסע רמת הרכיבה שלך עולה וככה אתה משתלט יותר על האופנוע,דהיינו אתה לא תיפול מהאופנוע כול פעם שתגע במכונית או בחפץ אחר נגיעה קלה.
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים אתה צריך להוריד את הדרייברים של הכרטיס הקול,תכנס ללינק שהדבקתי מקודם ותוריד את הגרסא הרלוונטית למערכת ההפעלה שלך.אני מרויד את Realtek AC97 Codec Driver v3.73 זה בסדר?[OS: Windows 98 Gold, Windows 98se, Windows Me, Windows 2000, Windows XP, Windows 2003Note: For Windows 98 SE, DirectX 8 or better is required to enable advanced features. ]
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים זו משימה די קלילה, אתה רק צריך לעקוב אחריו ואז הוא מגיע למן פארק כזה אל החברים שלו ואז אתה יורד מהאופנוע ושוחט את כולם
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים מישהו יודע מה עושים במשימה עם המכונית, שצריך לשפר אותה ואז הוא רוצה שנשתמש בדבר הזה שמקפיץ תאוטו.מה עושים?????
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים ענו על זה כבר אבל בכל מקרה, אתה צריך להקפיץ את המכונית לפי מה שיש למטה, החצים האלו ולהשתדל לעשות כשהם בעיגולמקפיצים בעזרת 2,4,6,8 ואם אתה רוצה אלכנוס אז נגיד אתה לוחץ 8 ו 4 אבל עצה שלי, אל תעשה את האלכנוסים, פשוט תדלג כי אז אתה תתבלבל ותפסיד
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים איך עוברים את המשימה של BS שצריך להרוג את 4 האנשים שעל הרכבת???!!! אני משתגע כבר!!!
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים פשוט תיסע טובהוא כבר יהרוג אותם(למרות שזה לוקח לו הרבה זמן)אני כבר סיימתי את BS ועוד איזה אחד אבל נשאר לי אצל R את המשימה עם המשמר הלאומישגונבים את הארגזים מהצבאהאדיוט כל הזמן מת לי כי הוא לא יודע לירותמדי פעם אני יוצא לעזור לו אבל כל הזמן באים עוד ועודלעזור לו לחסל את כולם ואז להעמיס את הארגזים או שזה לא יעזור ותמיד יבואו עוד?או לא לעזור לו בכלל ופשוט לנסות להעמיס את הארגזים הכי מהר שאפשרמי מבין השתיים לבחור?
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים פשוט תיסע טובהוא כבר יהרוג אותם(למרות שזה לוקח לו הרבה זמן)אני כבר סיימתי את BS ועוד איזה אחד אבל נשאר לי אצל R את המשימה עם המשמר הלאומישגונבים את הארגזים מהצבאהאדיוט כל הזמן מת לי כי הוא לא יודע לירותמדי פעם אני יוצא לעזור לו אבל כל הזמן באים עוד ועודלעזור לו לחסל את כולם ואז להעמיס את הארגזים או שזה לא יעזור ותמיד יבואו עוד?או לא לעזור לו בכלל ופשוט לנסות להעמיס את הארגזים הכי מהר שאפשרמי מבין השתיים לבחור?תמיד תרוץ לעזור לו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.