פורסם 2005 ביוני 1020 שנים יש לי משחק טוב הייתי אומר....ודרך אגב אחרי בדיקה עם חבר שלי הוא עובד בג'יפורס 4 MX חופשי....
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים יש לי משחק טוב הייתי אומר....ודרך אגב אחרי בדיקה עם חבר שלי הוא עובד בג'יפורס 4 MX חופשי....נכון, אבל עובד ברמה בינונית מינוס, גם על הגדרות נמוכות 800X600 רמת פירוט נמוכה,אולי בגלל המעבד.כל בעלי כרטיסי הDX9 יהנו מאיכות תמונה ברמה אחרת, הPS מוסיף המון.ד"א המשחק עובד מדהים על ה6800 שלי ב1600X1200 מבחינת איכות תמונה וחדות! חובה!
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים משחק פשוט מצוין אין מה להגיד! אחד הטובים, פשוט כל כך כיף סתפ אפילו לנסוע עם איזה אוטו או אופנוע מהיר בפרברים זה פשוט מעולה.עכשיו אני בעיר השניה ועד כה העלילה נחמדה.
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים צריך לעשות כמה משימות ראשונות ואז מתקשרים אליך והבן אדם אומר שאתה צריך להיכנס לכושר ואז חדר הכושר נפתח.....
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים יש משימה כזאת ששודדים מישהו ישן בבית שלוקיצר אחריי זה הם אומרים לך שאתה יכול בלילה לבצע שוד באופן עצמאי אבל אתה צריך ואן מיוחד שאפשר להשיג אותו במקום מסוייםיש לכם מושג איפה זה נמצא? כי אני לא מוצא את זה
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים @RoyShefy תביא תמונות תמונה חביבה עם ה6800GT (רמת פירוט הכי גבוהה+ פילטרים עד הסוף) [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.