פורסם 2005 ביולי 1620 שנים תשמע עם אתה לא מצליח לעבור את שתי המשימות הכי קלות במישחק [ואני מדגיש הכי קלות במשחק] אז תפרוש ומהר! ובדרך תעשה UNINSTALL למישחק! :bash: Byte Me :funn:
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים צריך טיפה תזמן בשביל זה גם אני השתגעתי עם המשימשה הזותי רציתי לשבור תמחשב מתסכול
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים במשחק של האוטו אתה רוק עם המקשים 2468 בפאד המקשים הנומרי!מה לא ברור?!העברית שלך
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים מישהו יודע איך עוברים את המסיבה של הריקודים בחוף?זה המשימה האחרונה שנשארה לי(בשביל לפתוח את השאר).תודה רבה!!!
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים העברית שלך :screwy: מישהו יודע איך עוברים את המסיבה של הריקודים בחוף? זה המשימה האחרונה שנשארה לי(בשביל לפתוח את השאר). תודה רבה!!! איפה אתה נתקע במשימה?
פורסם 2005 ביולי 1720 שנים הגעתי לחוף ולדי ג'י, לחצתי YES ואז היא אומרת לי ללכת לרקוד, מה אני עושה עכשיו?תודה רבה!!!
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים לאשנים פה הלך השכל לאין שהו O_oטוב עכשיו אני תקוע במשימה שצריך לעשות תמרוץ המעבצן הזה עם הואטו שנראה כמו מוסטונג אבל המכנוית האחרות טסות כמו טילים מה לעשות ?
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים מישהו יכול להסביר איך אני עובר את המשימה של ZEROעם המטוס על שלט האדום שממריא מהגג (במשימה שצריך להרוג כמה אנשים שמסתובבים בעיר)פאק אני לא מצליח המטוס הזה קשה מאוד לניווט (דרך מקלדת ועכבר) כל תנועה שלו גורמת לו לעלות בצורה דרסטית או לצנוח במהירות וסיבובים ימינה שמאלה נראה כבלתי אפשרי...HELP
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים לאשנים פה הלך השכל לאין שהו O_oטוב עכשיו אני תקוע במשימה שצריך לעשות תמרוץ המעבצן הזה עם הואטו שנראה כמו מוסטונג אבל המכנוית האחרות טסות כמו טילים מה לעשות ? זה הראשון או השני?
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים למי שנתקע עם החברה שצריך לצאת איתה כדי שהיא תביא לך את הכרטיס אז פשוט תהרגו אותה ותקבלו טלפון ואז תצרכו "לפרוץ" לבית שלה והכרטיס שם
פורסם 2005 ביולי 1820 שנים רשימת שאלות: איפה נמצא הביצפר לרכיבה על אופנועים? איפה נמצא הביצפר לטיסה? איך אני מכשיר את עצמי למשימה עם הצלילה בשביל הWAZI הזה (נו הסיני הארור הזה..) ואיך לעזאזל משתלטים על המטוס RC המעצבן הזה של ZERO ? תודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.