פורסם 2005 ביוני 920 שנים בעיקר באגים בסאונד.. הסאונד פשוט נעלם למעט הרדיו.. כמו בביקורת של GAMESPOT. וכנראה בגלל זה חלק מהמשימות נתקעות לי
פורסם 2005 ביוני 920 שנים אני גם לא נתקלתי בבאגים מיוחדים כמו שסיפרו פה -בעיות סאונד-משימות שנתקעות וכו', הבאג היחיד שיש לי שהעכבר לא מגיב לפעמים. כמעט כולכם אם לא כולכם משחקים בגרסה פרוצה, אז תפסיקו, או בואו נאמר ספיציפית, תפסיק להתלונן על הבאגים, לא רוצה באגים? תקנה את המשחק. למה אתה חושב שאם תקנה בחנות לא יהיו באגים
פורסם 2005 ביוני 920 שנים תפסיקו עם כל האמונות התפלות האלה שהבאגים נמצאים רק במשחקים הפרוצים !!! תקראו את הביקורת של GAMESPOT גם הם נתקלו בבאגים של הסאונד זה גם מה שהכי הוריד למשחק את הציון.. אז זה לא קשור לפריצה. הבאג היחידי שנתקלתי בו הוא שבסירטונים שבהם מקבלים את המשימות לפעמים נעלם הסאונד.
פורסם 2005 ביוני 920 שנים לפני מספר דקות קרה משהו שהיתי בגללו חייב לצאת המישחק לספר לכם פשוט האיתי על הריצפה! במקלחות של השוטרים יש דילדו סגול ענק! שאפשר להרביץ איתו חחחחחחחחחחח הם מצייגים את השרוטים כהומואים אהבתי ועוד הדילדו דו צדדי! :lol: :lol:
פורסם 2005 ביוני 920 שנים הגרפיקה לא משהו. על איזה הגדרות אתה?יש לי fx5200 :'( :'( :'( לא יכול להרשות לעצמי לעלות מעל 800X600 ומדיום כדי שזה יזוז טוב
פורסם 2005 ביוני 920 שנים יש לי fx5200 :'( :'( :'( לא יכול להרשות לעצמי לעלות מעל 800X600 ומדיום כדי שזה יזוז טובזה זז מצויין גם על ג'יפה 4 HIGE 800X600
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.