פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים לפי תעודת האחריות באתר חיון, נראה כי שונתה מדיניות החלפה של מסכי LCD.כדלקמן, במסכי 17" ומעלה מסך מוחלף מחמישה פיקסלים ומעלה.ניתן לציין שחשוב לשאול, באם מתקלקל המסך, האם המסך מוחלף לחדש או מחודש. ניתן להשוות למדיניות ההחלפה במסכי מאג ובנקיו, בה מקבלים מסך מחודש עם פיקסל אחד שרוף.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים ממש נחמד ציטוט מהאתר: האחריות למסכים שטוחים הפועלים בטכנולוגיית TFT (לעניין נקודות שרופות BURNED PIXELS) תחול רק במידה ויתגלו למעלה מ- 3 נקודות שרופות במסך 15" ולמעלה מ- 5 נקודות שרופות במסך 17" ו/או גדול ממנו. נקודות שרופות בקבוצה ייחשבו לצורך כתב האחריות זה כנקודה שרופה אחת. הם גם מבהירים שאין יותר את העניין שקבוצת פיקסלים נחשבת פיקסל אחד. בכל מקרה עניין האחריות על פיקסלים שרופים הוא לדעתי לא ממש חשוב. אם מוודאים בזמן הקניה שאין פיקסלים שרופים לא אמורות להיות בעיות. הסברתי את זה בעבר יותר בפירוט למה זה לא כ"כ משנה, אין לי כח לחזור על זה. דרך אגב, לפי כתב האחריות ההחלפה היא מ 6 פיקסלים ומעלה..
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים נקודות שרופות בקבוצה ייחשבו לצורך כתב האחריות זה כנקודה שרופה אחתהם גם מבהירים שאין יותר את העניין שקבוצת פיקסלים נחשבת פיקסל אחד.הם כן מחשיבים קבוצה כאחד
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים lolאז אם יש לי מסך 17 עם ארבע נקודות שחורות ממש באמצע אני צריך להיתקע איתן?תודה,אבל לא תודה.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אני עשיתי הסכם עם החנות של 3 פיקסלים שרופים הם מחליפים לי במקום. יש לי 730B.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים טוב זה עדיף על התקן אחריות הקודם של 20 פיקסלים שרופים |:אני בדיוק קיבלתי את ה 710T עד עכשיו שמתי לב לפיקסל שרוף אחד...תאמינו לי שזה לא מוזיז בכלל...רק אם אני מתעמק אני רואה אותו.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אם מוודאים בזמן הקניה שאין פיקסלים שרופים לא אמורות להיות בעיות. הסברתי את זה בעבר יותר בפירוט למה זה לא כ"כ משנה, אין לי כח לחזור על זה.טוב תפיסק כבר עם השטויות האלהזה שהמסך נוצר עם -0 פיקסלים שרופים לא אומר שהם לא ישרפו בעתיד(הקרוב/הרחוק).מה אתה חושב שהמסך מגיע עם פיקסלים שרופים לחנות?? מן הסתם עושים להם בדיקות איכות במפעל ורק מסך שעובר את הבדיקות נשלח למכירה. הפיקסלים נשרפים כתוצאה מבלאי ושמעתי כבר על מקרים שלאנשים נשרפו פיקסלים אחריי שנה או חצי שנה אז תעשה לי טובה ותפסיק להפיץ את השטויות האלה כי אנשים עוד עלולים להאמין לך.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אני חושב שאתה יכול להחליף אם יש לך פיקסל שרוף עד לחודש מיום הקניה.טוב זה עדיף על התקן אחריות הקודם של 20 פיקסלים שרופים |:אני בדיוק קיבלתי את ה 710T עד עכשיו שמתי לב לפיקסל שרוף אחד...תאמינו לי שזה לא מוזיז בכלל...רק אם אני מתעמק אני רואה אותו.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אני חושב שאתה יכול להחליף אם יש לך פיקסל שרוף עד לחודש מיום הקניה.ואלה תודה לך,אני יברר.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים איפה חו"ל איפה...בדיוק עכשיו היה ראיון עם עובד APPLE STORE (בעילום שם) שאמר סוף סוף מה המדיניות שלהם כי היו הרבה טענות שונות ברשת:המדיניות היא לפי כמה הלקוח עצבני... לשיקול דעת מנהל החנות להחליף אפילו מסך עם פיקסל מת אחד!
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים טוב זה עדיף על התקן אחריות הקודם של 20 פיקסלים שרופים |:אני בדיוק קיבלתי את ה 710T עד עכשיו שמתי לב לפיקסל שרוף אחד...תאמינו לי שזה לא מוזיז בכלל...רק אם אני מתעמק אני רואה אותו.אני מכיר מישהו שהחליפו לו מסך סמסונג (נראה לי אותו דגם כמו שלך) אחרי פיקסל אחד.יכל להיות שזה קשור לאחריות יכלו להיות שזה מדיניות של חנות, בכל מקרה כדאי לבדוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.